Dženetas Džeksones "kailās krūts" sāga turpinās (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai gan kopš Dženetas Džeksones bēdīgi slavenā „apģērba negadījuma” ir pagājuši vairāk nekā četri gadi, tiesu darbi šajā lietā joprojām nav pabeigti.

2004. gadā Dženeta Džeksone un Džastins Timberleiks uzstājās Amerikas futbola līgas finālspēles „Super Bowl” tiešraides pārtraukumā. Dziesmas laikā Timberleiks norāva daļu partneres tērpa, atsedzot kailu Džeksones krūti 90 miljoniem televīzijas skatītāju. Par šo gadījumu tika saņemtas daudzas sūdzības par tikumības normu pārkāpšanu ētera laikā, kad televizoru skatās ģimenes ar bērniem.

Sākotnēji tiesa Filadelfijā noraidīja Federālās komunikācijas komisijas prasību par 550 tūkstošu dolāru soda naudas piedziņu no telekompānijas „CBS”, pamatojot savu lēmumu ar to, ka telekompānija nevar būt atbildīga par Dženetas Džeksones izdarībām. Tomēr tagad valsts prokurori iesnieguši jaunu sūdzību augstākas instances tiesā, uzskatot, ka telekanālam tomēr kompensācija jāmaksā.

Lai gan Džeksone un Timberleiks skaidroja, ka incidents bija negadījums, jo Džastinam vajadzēja noraut tikai Dženetas virsdrēbes, atstājot krūšturi, ticamāka ir versija, ka tas bija izplānots Džeksones reklāmas gājiens milzīgas auditorijas priekšā. Interneta meklēšanas servisu statistikā visu nākamo gadu Dženeta Džeksone bija visvairāk meklētais vārds. Dziedātājas panīkušo karjeru ar šo triku gan neizdevās atjaunot, toties kopš šā gadījuma tiešraidi televīzijā rāda ar vairāku sekunžu aizkavējumu, lai režisors paspētu novērst nepiedienīgu situāciju parādīšanos ēterā.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu