Pārcelts Omaras Portuondo koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Iepriekš neparedzētu apstākļu dēļ uz nākamo gadu tiek pārcelts "Buena Vista Social Club" dīvas Omaras Portuondo koncerts.

Paredzēts, ka koncerts nākamā gada augustā notiks Dzintaru koncertzālē. Precīzs koncerta datums tiks izziņots vēlāk. Nopirktās biļetes būs derīgas uz koncertu nākamgad vai citiem "Positivus Music" koncertiem. Biļetes iespējams arī nodot atpakaļ "Biļešu servisa" kasē.

"Biļešu servisa" kasē Kongresu namā nopirktās biļetes ir iespējams apmainīt pret Žana Mišela Žāra (Jean Michel Jarre) vai Džeimsa Blanta (James Blunt) koncertu dārgākajām biļetēm, nepiemaksājot starpību. Uz Žana Mišela Žāra koncertu, kas notiks jau 23.novembrī, biļešu apmaiņai tiek piedāvātas sēdvietas Ls 40 zonā. Uz Džeimsa Blanta koncertu, kas notiks 2009.gada 16.februārī, biļešu apmaiņai tiek piedāvātas sēdvietas Ls 45 zonā.

Tāpat nopirktās biļetes varēs apmainīt pret citiem Positivus Music vēl neizziņotajiem koncertiem, kā arī Positivus festivālu, kas notiks 2009.gada 17. un 18. jūlijā Salacgrīvā.

Tiklīdz Positivus Music izziņos jaunā Omaras Portuondo koncerta datumu, esošajiem biļešu īpašniekiem būs rezervētas līdzvērtīgas sēdvietas Dzintaru koncertzālē. Biļetes būs jāsamaina "Biļešu servisa" Kongresu nama kasē. Biļetes pret naudu samaināmas "Biļešu servisa" Kongresu nama kasē. Positivus Music atvainojas par sagādātajām neērtībām!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu