"Radiohead" studijā atgriezīsies janvārī (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupa "Radiohead" iecerējusi nākamā gada janvārī atgriezties ierakstu studijā, lai turpinātu jaunā albuma ierakstu, kura pirmās ierakstu sesijās aizsākās šā gada vasarā.

"Mūsu nometnē valda radošs pacēlums," Radiohead.com mājas lapā komentē grupas ģitārits Eds O'Braiens (Ed O'Brien). "Esmu patiesi satraukts par to, ko darām, taču zināmu apsvērumu dēļ nedrīkstu neko vairāk izpaust."

Atgādinām, ka pirms diviem gadiem Radiohead piedāvāja savu albumu "In Rainbows" lejupielādei par fanu izvēlētu cenu. Vēlāk "Radiohead" solists Toms Jorks (Thom Yorke) paziņoja, ka grupa vairs neizdos albumus, taču, šķiet, šobrīd klimats grupā ir uzlabojies.

"Pirms desmit gadiem mēs kolektīvi (kā grupa) bijām "Kid A" valstībā, kas, lai arī "Kid A" ir fantastisks ieraksts, nebija tā jautrākā valstība kurā atrasties," viņš turpina. "Tas, kas kļuvis mums acīmredzams ir fakts, ka esam gluži cita grupa un arī mūsu radītā mūzika ir savādāka. Tāds arī spēles mērķis ... turpināt."

Jauno albumu producēs Naidžels Gordičs, kas ar Radiohead sadarbojas kopš viņu 1997.gada albuma "OK Computer" un nereti tiek dēvēts par grupas sesto biedru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu