No piektdienas izrāda jaunāko Džeimsa Bonda filmu (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No piektdienas Latvijā demonstrē jaunāko filmu par Džeimsu Bondu "Mierinājuma kvants" ("Quantum of Solace"), kas būs jau 22. filma par Bonda piedzīvojumiem. Kinoafiša

Filma, kuru režisē Marks Forsters, kļuvusi par Bonda vēsturē īsāko filmu - tās garums ir viena stunda, 46 minūtes un septiņas sekundes. Filmā "Mierinājuma kvants" jau otro reizi Bonda lomu atveido aktieris Daniels Kreigs, bet Bonda meitenes lomā būs ukraiņu modele un aktrise Olga Kuriļenko.

Kinoafiša

Gada sākumā ažiotāža tika sacelta ap iespējamajiem filmas tituldziesmas izpildītājiem, un tikai vasarā tika paziņots, ka mūziķis Džeks Vaits kopā ar Alīsiju Kīzu studijā jau pabeiguši ierakstīt tituldziesmu "Another Way to Die".

Jaunās filmas sižeta līnija turpina iepriekšējās filmas notikumus: pēc mīļotās sievietes Vesperas nodevības Bondam jāmēģina nošķirt personīgā dzīve no misijas. No mistera Vaita Bonds un M uzzina, ka organizācija, kas šantažēja Vesperu, ir daudz sarežģītāka un bīstamāka, nekā varētu iedomāties. Jaunā misija aizved Bondu uz Austriju, Itāliju un Dienvidameriku, kur, atklājis sazvērestību, Bonds cīņā apvienojas ar seniem draugiem, lai atklātu patiesību.

Galvenās lomas filmā atveido Daniels Kreigs, Džemma Artertone un Džefrijs Raits.

Kinoafiša

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu