Teterovskis rādīs, ko spēj, "Koru karos" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar (21.12) plkst.19 "Arēnā Rīga" notiks televīzijas šovu "Koru kari" Ziemassvētku lielkoncerts, kurā kopumā piedalīsies 15 televīzijas šova kori, informēja ierakstu kompānijā "Mikrofona ieraksti".

Koncertā piedalīsies šova "Koru kari" pirmās sezonas septiņi dalībnieki, kā arī priekšnesumus sniegs "Koru karu 2" astoņu koru dalībnieki.

No šova pirmās sezonas Ziemassvētku koncertā piedalīsies Oranžais Daugavpils koris un Atis Auzāns, Violetais Lielvārdes koris un Olga Rajecka, Zaļais Siguldas koris un Miervaldis Jenčs, Sarkanais Liepājas koris un Čilli, Zilais Talsu koris un Dzintars Čīča, Baltais Rīgas koris un Ieva Akuratere, kā arī Dzeltenais Rīgas koris un Arnis Mednis.

Savukārt no šova otrās sezonas dalībniekiem skatītājiem būs iespēja redzēt Jolantu Gulbi un Sarkano Rīgas kori, Lieni Šomasi un Dzelteno Valmieras kori, Ingu Ulmani un Cēsu Balto kori, Žoržu Siksnu un Tirkīzzilo Jelgavas kori, Andri Ērgli un Liepājas Violeto kori, Aigaru Grāveru un Zilās krāsas Jēkabpils kori, Ilonu Bageli un Rozā Preiļu kori, kā arī Ievu Kerēvicu ar Zaļo Madonas kori.

Lielkoncertā dalībnieki izpildīs katra kora labākos numurus. Koncerta programmā gaidāmi dažādi pārsteigumi, kā arī sirsnīgas Ziemassvētku dziesmas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu