Nozagts Bonda ļaundara zelta ierocis (6)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No kinostudijas "Elstree" mītnes Londonā nozagts filmā "The Man With The Golden Gun" ("Cilvēks ar zelta pistoli") ļaundara Francisko Skaramangas izmantotais zelta ierocis, ziņo BBC.

Tuvojas jaunākās Džeimsa Bonda filmas pirmizrāde, aktivizējot filmu studijas mārketinga plānotājus, kas šoreiz ir atraduši vecu jaunumu, lai nedaudz uzfrišinātu publikas interesi par bondiādu.

Britu slepenā aģenta 007 Džeimsa Bonda pretinieka 80 000 sterliņu mārciņu (70 000 latu) vērtā pistole, ar kuru Skaramanga filmā paveica virkni slepkavību, ir saliekama, izmantojot cigarešu etviju, šķiltavas, aproču pogu un pildspalvu. 1974.gada filmā Bonda lomu atveidoja Rodžers Mūrs, bet Skaramangu - Kristofers Lī.

Viena no kino vēstures leģendārākajiem ieročiem pazušana tika pamanīta piektdien, tomēr nav zināms, kad tieši pistole nozagta. Hārtfordšīras policijas pārstāve informēja, ka sākta notikušā izmeklēšana.

Jaunākā filma par aģenta 007 piedzīvojumiem "Quantum of Solace" ("Mierinājuma kvants"), kur galveno lomu atveido Daniels Kreigs, uz ASV kinoekrāniem iznāks 31.oktobrī, bet filmas pirmizrāde Latvijā notiks 7.novembrī.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu