Z-Scars Latvijas tūrē dodas jaunā sastāvā (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa Z-Scars devusies jau savā trešajā Latvijas tūrē, kurai dots nosaukums “Tieši sirdī 2008”.

Tūres ietvaros grupa sniegs 12 koncertus klubos, hallēs un kultūras namos visā Latvijā un atskaņos visu trīs iznākušo albumu labāko dziesmu izlasi, uzsvaru, protams, liekot uz jaunā albuma “Tieši sirdī” dziesmām.

Koncertu laikā grupas menedžments ir sagatavojis īpašus pārsteigumus grupas faniem, kas būs ieradušies uz koncertiem.

Grupai tūrē līdzi dosies videoklipu režisors un Latvijas mūzikas video-bibliotēkas veidotājs jau no 80 gadiem Igors Linga, kurš ar savu komandu filmēs tūres norisi gan uz skatuves, gan aiz tās, un, tūrei noslēdzoties, veidos pirmo Z-Scars koncertu DVD.

Grupa ir arī šķīrusies no diviem pieaicinātajiem mūziķiem - Mārča Auziņa un Haralda Stenclava, atpakaļ grupā pieņemot kādreizējo taustiņinstumentālistu Artūru Kori.

“Tā kā Mārcis un Haris ir vieni no profesionālākajiem mūziķiem savā jomā Latvijā, viņi bija aizņemti vēl daudzos projektos, kā rezultātā sāka zust grupas sajūta un vienotība, kas spēlējot šo mūziku ir ļoti svarīga. Tagad esam palikuši tie, kas bijām no paša sākuma un ir sajūta, ka viss atkal sākas no jauna," stāsta grupas basģitārists Toms Veismanis.

“Tieši sirdī 2008”

02.10 “Studentu klubs” Rīga 09.10 “Sapņu fabrika” Rīga 17.10 “Kabata” Rīga 22.10 “ČBK” Jelgava 24.10 “ČBK” Rīgav 30.10 Kongresu nams Rīga 07.11 “Vidzemnieks” Cēsis 14.11 Ledus halle Jelgava 15.11 “Kargo” Jēkabpilsv 21.11 “Pablo” Liepāja 29.11 “Grifs” Cesvaine

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu