Ekstrasensi stāstīs, kas noticis "Čekas mājā" (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

No 14.decembra raidījuma "Tautas balss" sižetu sērijā "Ekstrasensi" 2. sezonas dalībniekiem pretī stāsies 1. sezonas finālisti. Dalībniekiem būs jāveic vairāki sarežģīti uzdevumi, lai parādītu, kurš ir visspēcīgākais un kļūs par otrās sezonas uzvarētāju.

Astoņi labākie ekstrasensi sacentīsies divās grupās pa četriem dalībniekiem katrā, turklāt katrai grupai būs jāveic divi uzdevumi.

No otrās sezonas dalībniekiem fināla pārbaudījumos redzēsim zīlnieci Felīciju Dmuhovsku, kura "atšifrēja" Olgu Rajecku, Juri Milleru un savu kolēģi, kā arī spīdoši tika galā ar pārbaudījumu, kurā bija jāatrod meitene, kura pirms vairākiem gadiem bija cietusi autoavārijā. Dziednieci, gaišreģi un mistiķi Ludmilu Abramovu, kura pārbaudījumā par Merilinu Mensonu vienīgā pateica, ka slēgtā aploksnē atrodas rokmūziķa fotogrāfija. Oskaru Viaksi, kurš vienīgais no visiem strādā tikai un vienīgi ar aizvērtām acīm. Elvīru Zemi, kura spēja atklāt daudzas Merilina Mensona rakstura šķautnes un lieliski tika galā ar pārbaudījumu, kurā bija jāstāsta par pazīstamo Krievijas ekstrasensu Alanu Čumaku.

Savukārt no pirmās sezonas sižetu sērijas "Ekstrasensi" dalībniekiem pārbaudījumos piedalīsies dziednieks, "Taro" kāršu speciālists Ilmārs Briedis, kurš pēc mūziķa Andra Kiviča fotogrāfijas pateica, ka šim cilvēkam drīz mainīsies attiecības, dziednieks Andrs Ļaksa, kurš ne reizi vien rādījis, ka spēj notikumus redzēt dzīvnieku acīm. Vēl šajos pārbaudījumos satiksim dziednieci Gaidu Lākuti, kura desmit meiteņu vidū atrada paslēpto šova "Latvijas princese" dalībnieci Diānu Kubasovu un astrologu un šamani Ivo Puriņu, kurš lieliski tika galā ar uzdevumu par Dainu skapi.

Ekstrasensus sagaida sarežģīti uzdevumi - tos izaicinās pats Ziemassvētku vecītis, ar aizsietām acīm tiem būs jāpasaka, kas kādreiz ir noticis Stabu ielas namā, tā sauktajā Čekas mājā, un jāveic vēl citi pārbaudījumi.

Vai ekstrasensi tiks galā ar grūtajiem uzdevumiem? Skaties raidījuma "Tautas balss" sižetu sēriju "Ekstrasensi" darbdienās plkst. 19:20 LNT kanālā!

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu