"Raconteurs" vīri atgriežas ar "The Greenhornes" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Džeka Vaita (Jack White) un Brendana Bensona (Brendan Benson) grupas "The Raconteurs" dalībnieki atgriežas savā pirmajā grupā "The Greenhornes" un laiž klajā jaunu albumu, ziņo ārvalstu prese.

Atgādinām, ka 2/3 no "The Greenhornes" - Patriks Kīlers (Patrick Keeler) un Džeks Lorens (Jack Lawrence) kopā ar Džeku Vaitu (Jack White) un Brendanu Bensonu (Brendan Benson) 2005.gadā izveidoja grupu "The Raconteurs". Vēlāk Lorenss kopā ar Vaitu un Elisoni Moshārtu (Alison Mosshart) izveido supergrupu "The Dead Weather".

Šogad beidzot minētās 2/3 no grupas "The Greenhornes" atkalapvienojusies ar solistu Kregu Foksu (Craig Fox), un šā gada vasarā tapis jauns trio studijas albums "Four Stars" ("★★★★"), kas ir pirmais pilnais albums kopš 2002.gada (ja neskaita 2005.gada EP "East Grand Blues").

Sākotnēji jauno plati plānots izdot oktobra sākumā, taču vēlāk datums pārcelts uz 9.novembri. Ierakstu izdod Džeka Vaita izdevniecība "Third Man Records".

1996.gadā dibinātā grupa "The Greenhornes" jaunajā ierakstā nav būtiski mainījusi savu muzicēšanas stilu un pieturas pie amerikāņu garāžroka estētikas.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu