"Bilanebila" - piektdien, 6. oktobrī, klubā "Pulsē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Bilanebila" – tas ir divu Rīgas dīdžeju Cute un Maxim Perepeliza radošais duets, kas jau sešus gadus priecē naktsklubu apmeklētājus ar kvalitatīvu un emocionālu deju mūziku.

Viņi ir uzticīgi elektronikas pirmavotiem, kā arī spēlē un seko līdzi jaunajam progresīvajam skanējumam. Abi dīdžeji jau sen ir labi zināmi Latvijas klubu skatuvēm. Jums ir iespēja iepazīties ar šo dīdžeju neatkārtojamo stilu un mūzikas izpratni šo piektdien, 6. oktobrī klubā "PULSe" (Citadeles ielā 2, pie Vanšu tilta Rīgas centra pusē).

Dj Cute publikas mīlestību lielākoties ir iemantojis, spēlējot klubā "Depo". 2004. gadā Dj Cute tika atzīts par vienu no labākajiem „Depo House” pasākumu dīdžejiem, kas tika noteikts ar balsojumiem kluba „Depo” mājas lapā.

Savukārt Dj Maxim Perepeliza publikas uzticību iemantoja, spēlējot klubā „Hedonia 55” (pirms rekonstrukcijas), kā arī ar savu daudzkārtējo uzstāšanos klubos „Dizzi”, „Nautilus”, „Casablanca” (pasākumu sērijas “Sluchajnij prohozhij” ietvaros) un klubā “Pulkvedim neviens neraksta”.

Savas karjeras laikā kopš 2000.gada abi dīdžeji ir uzspējuši uzspēlēt vairumā Rīgas un Latvijas klubu, kā arī ir piedalījušies lielos pasākumos, kā, piemēram, “Dance Republic Open Air”, “Sun Dance Music Festival”, “Summer House”, “Trincstock” un citos.

“Bilanebila” dīdžeji šīs piektdienas pasākumā sniegs publikai eklektisku dj-setu – kvalitatīvu un daudzveidīgu elektronisko deju mūziku, ar tiešajiem un lauztajiem ritmiem: house, breakbeat, detroit techno un electro, apvienojot vienā muzikālajā ceļojumā kā klasisko un oldshool skanējumu, tā arī new wave, nu-skul un progressive skanējumu.

“Bilanebila” aicina visus elektroniskās deju mūzikas cienītājus šo piektdien, 6.oktobrī, uz klubu “PULSe”. Meitenēm, kas atnāks uz pasākumu līdz pusnaktij, ieeja brīva!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu