UKTop40 atgriežas Prinsa dziesmas. Numur 1 albums P.Dž.Hārvijai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc popmūzikas leģendas Prinsa negaidītās nāves Lielbritānijas albumu un singlu topā atgriezušies vairāki Prinsa ieraksti. Tiesa, tā kā Prinss nav ļāvis savu mūziku izmantot straumēšanas servisiem, viņa mūzikas cienītāji iegādājušies to, kas viņiem bijis pieejams. Albumu topā atgriezusies izlase «Ultimate» (Warner Bros./Warner Music), kas izdota 2006. gadā, un izlase «The Very Best of Prince», kas izdota 2001. gadā.

«Ultimate» šonedēļ ir topa 10. vietā, bet «The Very Best of Prince» - 18. vietā, ziņo «Official Charts Company». «The Purple Rain» skaņu celiņš atrodams 55. vietā.

Tikmēr albumu topa 1. vietā startējusi britu alternatīvās mūzikas dīva P.Dž.Hārvija (PJ Harvey) jeb Pollija Džīna Hārvija ar savu jaunāko darbu «The Hope Six Demolition Project» (Island).

2. vietā Adeles dižpārdoklis «25», bet top3 noslēdz populārs britu klasiskās mūzikas dziedātājs Aleds Džonss (Aled Jones) ar savu jauno albumu «One Voice» (Decca/Universal).

«Santana IV» (Santana IV Records), kurā apvienojušies «Santana» grupas 70. gadu mūziķi, numur 4, bet 5. vietā Džastina Bībera «Purpose».

Pagājušās nedēļas 1. vietas ieguvējs - Denveras folkroka apvienības «The Lumineers» jaunais albums «Cleopatra» - noslīdējis uz 13. vietu.

Singlu topā otro nedēļu pēc kārtas 1. vietā kanādiešu reperis Dreiks (Drake) ar dziesmu «One Dance».

Dziesmā samplēts britu dziedātājas Kailas Reidas (Kyla Reid) 2009. gada skaņdarbs «Do You Mind?». «One Dance» ir šomēnes gaidāmā Dreika albuma «Views from the 6» priekšvēstnesis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu