SWH Rock: Mensona fane viesojas koncerta aizskatuvē (video) (58)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Radio SWH Rock" savā 8 gadu jubilejā šodien piedāvā ekskluzīvu iespēju paviesoties Merilina Mensona ģērbtuvēs (skat.video).

Kopš oktobra vidus "Radio SWH Rock" uzticamākie klausītāji iesūtīja orģinālus un šokējošus video un foto materiālus. Marilyn Manson un "Radio SWH Rock" jubilejas akcijas uzvarētājs viesojas koncerta aizskatuvē Visvairāk mūsu klausītāju un interneta mājas lapas apmeklētāju balsis saņēma Lauras Rožkalnes iesūtītais videomateriāls.

Pirms svētdienas koncerta uzvarētājai bija iespēja doties aizskatuves ekskursijā – uzzināt un vērot, kā noritēja sagatavošanās darbi koncertam, kā arī apmeklēt Merilina Mensona un viņa grupas biedru ģērbtuves un atpūtas telpas. Papildus uzvaŗētāja saņem 2 biļetes uz Anatomijas muzeju (Kronvalda bulvārī 9) un asiņainas vakariņas restorānā "Hospitālis" divām personām – iespēju nobaudīt Merilina Mensona mīļāko ēdienu.

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu