Paltrova pievēršas kantri, piedalās "Glee" (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā Holivudas aktrise Gvineta Paltrova (Gwyneth Paltrow), kas pēdējos gadus bijusi vairāk aizņemta ar ģimenes dzīvi, šogad atgriezusies mediju uzmanības centrā gan kā aktrise, gan kā kantri dziedātāja.

Aktrisei, kas 2004.gadā ieguva labākās aktrises "Oskara" balvu par tēlojumu filmā "Shakespeare in Love", pēdējo gadu karjera diemžēl galvenokārt gājusi lejup - neveiksmīga filmu izvēle ("View from the Top" un "Shallow Hal") un aizņemta ģimenes dzīve (laulībā ar "Coldplay" solistu Krisu Mārtinu dzimuši divi bērni) ir divi no iemesliem.

Šogad aktrise pēc lomas "Dzelzs vīrā" atgriezusies mediju uzmanības centrā gan kā spoža aktrise, gan kā lieliska dziedātāja. Paltrova savā jaunajā kinofilmā "Country Strong", kur iejutusies kādas kantri mūzikas dziedātājas Kelijas Kanteres (Kelly Canter) ādā.

Interesanti - lai labāk un ticamāk šo lomu nospēlētu, viņa lūgusi savam vīram Mārtinam, lai viņš iemāca ģitārspēles pamatus.

Minētajā filmā tēlo arī reāls kantri dziedātājs Tims Makgrovs (Tim McGraw) un aktrise, popmūzikas zvaigznīte vienā personā - burvīgā "Gossip Girl" Leitone Mīstere (Leighton Meester).

16.novembrī Paltrova filmas tituldziesmu izpildīja Kantri mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā (CMA) kopā ar kantri mūziķi Vinsu Džilu (Vince Gill), pārsteidzot klātesošos ar lielisku dziedājumu un ģitārspēli (skat. video).

Paralēli kantri mūzikai Paltrova nofilmējusies vienā no pašlaik populārā amerikāņu televīzijas seriāla "Glee" sērijām, kur spēlēja skolotājas aizstājējas lomu. Seriālā aktrise nodziedāja amerikāņu dueta "Gnarls Barkley" dziedošās balss - vokālista Sīlo (Cee-Lo) aktuālo singlu "F**k You" (skat. video).

Paltrovas filma uz ekrāniem nonāks 2011.gada 7.janvārī.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu