Dreiks ar «One Dance» pirmo reizi karjerā iekaro britu singlu topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kanādiešu reperis Dreiks (Drake) pirmo reizi savā karjerā iekarojis Apvienotās Karalistes singlu topa 1. vietu, ziņo «nme.com».

Dreiks 1. vietā savulaik (2011. gadā) bija kopā ar Rianu (Rihanna) dziesmā «What's My Name» (Def Jam/Universal), taču kā solomāksliniekam tikai šonedēļ ar dziesmu «One Dance» viņam izdevies iekarot britu klausītāju sirdis. Dziesma pakāpusies no 21. uz 1. vietu. Tā kopumā pārdota 72 000 vienību, svētdien ziņo «Offiacial Charts Company». Dziesmā samplēts britu dziedātājas Kailas Reidas (Kyla Reid) 2009. gada skaņdarbs «Do You Mind?». «One Dance» ir šomēnes gaidāmā Dreika albuma «Views from the 6» priekšvēstnesis.

Singlu topa 2. vietā Sia ar «Cheap Thrills» (Monkey Puzzle/RCA/Sony), bet top3 noslēdz Maika Pouzera (Mike Posner) dziesmas «I Took A Pill In Ibiza» (Universal Island) remikss.

Albumu topā 1. vietā nokļuvis Denveras folkroka apvienības «The Lumineers» jaunais albums «Cleopatra», kas par nieka 301 vienību apsteidzis Adeles dižpārdokli «25».

Meiteņu pop kvartets «All Saints» ar atgriešanās albumu «Red Flag» (London/Universal) numur 3.

Populārs britu klasiskās mūzikas dziedātājs Aleds Džonss (Aled Jones), kurš 1982. gadā iedziedāja galveno dziesmu animācijas filmā «The Snowman», ar savu jauno albumu «One Voice» (Decca/Universal) startējis 4. vietā, bet top5 noslēdz rokgrupas «Deftones» jaunais albums «Gore» (Reprise/Warner Music).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu