"Oskara" ceremoniju vadīs Mārtins un Boldvins

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju, kas norisināsies 2010.gada 7.martā, vadīs aktieris Aleks Boldvins un komiķis Stīvs Mārtins, otrdien paziņoja Kinoakadēmijas pārstāvji.

Kā atzinuši ceremonijas televīzijas pārraides producenti Bils Mekeniks un Adams Šenkmens, Mārtins un Boldvins ir "ideāls pāris "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas vadīšanai".

Šī nebūs pirmā reize, kad ASV kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs divi cilvēki - tā noticis 1929.gadā pirmajā "Oskara" balvas pasniegšanas ceremonijā, kad to vadīja Kinoakadēmijas prezidents Duglass Feirbenkss un viceprezidents Viljams Demils. Pēdējo reizi vairāki cilvēki ceremoniju vadīja 1987.gadā - toreiz pasākuma vadītāja lomā iejutās komiķis Čevijs Čeijss, aktrise Goldija Houna un "Krokodils Dandijs" Pols Hogans.

Stīvs Mārtins ceremonijas vadītāja lomā ir jau iejuties divas reizes – 2001. un 2003.gadā, bet Boldvinam šī būs pirmā reize.

51 gadu vecais Boldvins, kurš spēlē godalgotajā "NBC" seriālā "30 Rock" un 2003.gadā par darbu filmā "The Cooler" pats bija nominēts "Oskaram", atzinis, ka tāda iespēja rodas tikai reizi mūžā. Savukārt Mārtins sacījis, ka priecāsies vadīt "Oskara" balvu pasniegšanu "kopā ar savu ienaidnieku Aleku Boldvinu". Pašreiz 64 gadus vecais komiķis atrodas koncertturnejā, lai popularizētu albumu "The Crow: New Songs for the 5-String Banjo". Abi aktieri filmējušies režisores Nensijas Maijersas kinolentē "It''s Complicated", kas ASV kinoekrānos būs skatāma nākamajā mēnesī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu