Dziedātājs un supermodeles vīrs Seal (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17. oktobrī mūsu kaimiņvalsts Lietuvas galvaspilsētā Viļņā koncertēs slavenais britu soulmūziķis Sīls.

Jāpiebilst, ka koncertaģentūra "Makrokoncert" ar dziedātāja menedžmenta pārstāvjiem par iespēju rīkot koncertu kādā no Baltijas valstīm risinājusi jau kopš pagājušās ziemas, un tikai nesen kļuvis skaidrs, ka būs iespējams organizēt tikai vienu ekskluzīvu koncertu.

Fani joprojām klausās vecos hitus

Žurnālisti, raksturojot britu soulmūziķi, patiešām neskopojas ar tēlainiem apzīmējumiem: "sieviešu mīlulis", "21. gadsimta romantiķis", "melnais cilvēks ar rētu sejā un dievišķo balsi"... Noteikti der atgādināt, ka Sīls (īstajā vārdā Henrijs Olusegums Olumids Adeola Semjuels) dzimis ieceļotāju ģimenē un ka viņa vecāku saknes meklējamas Nigērijā un Brazīlijā. Savukārt dziedātāja rētām klātā seja ir palikusi kā liecība par agrā bērnībā pārciesto ādas slimību.

"Pastāvīgu ceļu mūzikā Sīls aizsāka pirms 15 gadiem ar savu debijas albumu "Seal". Kritiķi un klausītāji to novērtēja visnotaļ atzinīgi, un dziedātājs tika izvirzīts "Grammy" balvai nominācijā "Labākais jaunais izpildītājs". Pēc trim gadiem sekoja nākamais albums — "Seal II", kuru izdodot, dziedātājs ieguva vēl lielāku fanu pulku. kas joprojām klausās un dievina dziesmas "Kiss From a Rose", "Crazy", "Prayer For The Dying", "Killer" un citus hitus," stāsta koncerta organizatoru pārstāve Inese Rutkovska un atgādina, ka vislielākos panākumus gan Eiropā, gan ASV Sīlam nesis singls "Kiss From A Rose" — dziesma filmai "Batman Forever", kas tikusi arī nominēta "Grammy" balvai "Gada dziesmas" un "Gada ieraksta" kategorijā. "Savukārt Sīla jaunākais albums "Live in Paris" klausītāju rīcībā nonāca pērn."

Kļūst nopietns modeles dēļ

"Neapšaubāmi, presi vienmēr vilinājušas sensācijas, tādēļ sava neparastā izskata un daudzo mīlas dēku dēļ Sīls preses ļaudīm allaž bijis gards kumosiņš," Inese turpina un atgādina, ka mazliet vairāk nekā pirms gada dziedātājs izraisījis veselu sensāciju, apliecinot, ka savu donžuāna imidžu metis pie malas un kļuvis nopietns. Ko viņš tādu paveica? "Pērnā gada maijā Sīls apprecējās ar blondo skaistuli Heidiju Klumu — vienu no pasaules slavenākajām modelēm. Viņas foto rotājis neskaitāmu žurnālu vākus, un viņa reklamējusi visprestižākos zīmolus, tajā skaitā "Victoria"s Secret", "American Express", "Nike", "Swatch" un citus," Inese paskaidro un piebilst, ka abu slavenību greznā kāzu ceremonija izmaksājusi divus miljonus dolāru.

Žurnālisti dēvē par ģēniju

"Šī sadaļa par Sīlu būs visīsākā, taču arī visiespaidīgākā," uzskata Inese, piedāvājot žurnālistu publicētus izteikumus par dziedātāju. "Piemēram, "The New York Times" rakstīja: "Viņš ir radošs ģēnijs, viņa koncerti ir lieliski. Viņa albumus droši var ierindot starp spēcīgākajiem albumiem pasaules mūzikas vēsturē."." Tikpat slavinošs ir "Billboard" rakstītais: "Maiga, tīra balss, melodiskas dziesmas un spēja pilnībā savaldzināt auditoriju." Savukārt "The Guardian" žurnālists uzskata: "Viņš dzied, it kā vienmēr būtu iemīlējies. Viņa emocionālie un liriskie koncerti ir labākā vieta, kurp doties uz romantisku tikšanos.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu