Decembris - TV3 filmu mēnesis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

TV3 decembri aizvadīs ar aizraujošām un ļoti labām filmām, no kurām veselas piecpadsmit būs televīzijas pirmizrādes, informē telekompānijas pārstāve Marta Zandersone.

1.decembrī - mākslas filmas "Aplaupīšana" pirmizrāde
1.decembrī - mākslas filmas "Aplaupīšana" pirmizrāde Foto: Publicitātes foto / TV3

Pirmizrāžu ceturtdienas

Decembris TV3 iesāksies ar pirmizrādēm – ik ceturtdienu pa vienai aizraujošai un labai filmai, kas piebirušas zvaigžņu jeb lielisku aktieru: 1.decembrī filma "Aplaupīšana", kurā galvenā loma uzticēta Džeisonam Steitemam; pēc nedēļas - filma "Tulkotāja" ar Nikolu Kidmenu un Šonu Pennu; 15.decembrī "Taisnīgā atmaksa" ar Robertu de Niro un Alu Pačīno galvenajās lomās. Visas šīs filmas būs televīzijas pirmizrādes!

Kevins. Viens pats

Četras piektdienas no 2.decembra līdz pat Ziemassvētkiem varēs pavadīt ar Kevinu, laupītājiem un piedzīvojumiem! Vai ir kāds, kas nezina stāstu par blondo puiku Kevinu, kurš Ziemassvētkos paliek viens pats mājās? Un tā veselas četras reizes!

Foto: Publicitātes foto / TV3

Pirmajā reizē ģimene bez viņa dodas uz Parīzi, otrajā reizē visi saposušies brīvdienām Floridā, trešajā un ceturtajā reizē vairs pat nav svarīgi, kur palikusi ģimene, – galvenais, ka Kevins atkal ir viens pats mājās.

Neticami piedzīvojumi

Decembrim sestdienu vakariem TV3 visai ģimenei sarūpējuši piedzīvojumu filmas – televīzijas pirmizrādi 3.decembrī piedzīvos "Mūmija: Pūķa imperatora kapenes" ar Brendanu Freizeru galvenajā lomā. Pēc nedēļas būs iespēja vērot Hīta Ledžera aktiermākslu filmā "Bruņinieka stāsts", kas aizvedīs pie jauna zemnieku puiša, kurš gatavs piedalīties bruņinieku turnīrā.

3.decembrī TV pirmizrādi piedzīvos filma "Mūmija: Pūķa imperatora kapenes" ar Brendanu Freizeru galvenajā lomā
3.decembrī TV pirmizrādi piedzīvos filma "Mūmija: Pūķa imperatora kapenes" ar Brendanu Freizeru galvenajā lomā Foto: Publicitātes foto / TV3

17.decembrī filma "Cilvēks dzelzs maskā" - Leonardo di Kaprio, Džeremijs Aironss un Džons Malkovičs aizvedīs uz karaļa Luija XIV laikiem, kad cīņā dosies musketieri un vīrs dzelzs maskā.

Svētdienu Lielais kino

Nedēļas noslēgumam TV3 sagādājusi filmas, kas pilnas neticamu notikumu, pārdabisku spēku un neparastu cilvēku, kuri spēj paveikt vairāk, nekā varētu iedomāties. 4.decembrī televīzijas pirmizrādi piedzīvos filma "Diena, kad apstājās zeme" ar Kianu Rīvzu galvenajā lomā – viņš būs citplanētiešu ceļotājs.

Pēc nedēļas vēl viena televīzijas pirmizrāde: "Slepenās lietas: es vēlos ticēt"; galvenajās lomās Džiliana Andersone un Deivids Duhovnijs, kuri apvienojušies, lai risinātu kārtējo dīvaino mīklu.

18.decembrī TV3 piedāvās filmu "Armagedons"
18.decembrī TV3 piedāvās filmu "Armagedons" Foto: Publicitātes foto / TV3

18.decembrī filma "Armagedons", kas 1999.gadā izpelnījusies četras Oskara nominācijas (tostarp nominācijā Gada labākā dziesma - I Don't Want To Miss A Thing leģendārās rokgrupas Aerosmith izpildījumā). Galvenos varoņus atveidos Brūss Villiss, Billijs Bobs Torntons, Bens Afleks un Līva Tailere. Aizkustinošs un emocionāls stāsts par drosmīgiem vīriem, kuri dosies kosmosā ar īpašu misiju - iznīcināt asteroīdu, vēl pirms tas sasniedzis zemi, tā glābjot cilvēci no iznīcības.

Sīkāku informāciju meklējiet TV3 un www.tv3.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu