Operdziedātāja Obrazcova alkst iemācīties repot kā Timotijs (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu leģendārā operdziedātāja Jeļena Obrazcova konkursa „Jaunais vilnis 2008” publikai atklāja, ka allaž vēlējusies apgūt reperu dzīvesveidu. Paraugdemonstrējumu kopā ar reperi Timoti varēja vērot arī konkursa koncerta otrajā dienā.

Konkursa „Jaunais vilnis 2008” otro konkursa dienu ievadīja spožs astoņdesmito gadu disko koncerts, kurā dalību ņēma tādas krievu estrādes zvaigznes kā Alla Pugačova, Laima Vaikule, Valērija, Karina Koks, Sergejs Lazarevs, Antons Zacepins, Griorijs Leps, Jurijs Šatunovs, grupa „Jukebox” u.c. Vakara vadītāji bija operdziedātāja Jeļena Obrazcova un krievu reperis Timoti. Konkursa vadīšanas laikā operdziedātāja ik brīdi alka uzzināt ko vairāk par repera dzīves stilu un mūziku, ko Timotijs arī labprāt paskaidroja. Timotijam izdevās operas dīvu pārliecināt, jo koncerta nobeigumā operdziedātāja nāca uz skatuves repera tērpā un centās izdziedāt šo mūzikas stilu. Šāds priekšnesums sajūsmināja koncerta publiku, izraisot skaļas ovācijas zālē. Vairāk skatīt rakstam pievienotajā galerijā.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu