"Jaunais vilnis" maratons no rīta līdz vakaram video (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Konkursanti atpūtās un gatavojās šodienai, tāpēc ballītē nepiedalījās, jo šodien ir pirmā konkursa diena, bet daudzas zvaigznes ballītē pabija. Šodienas koncerts ir īpašs, jo būs latino stilā. Uzstāsies daudzas zvaigznes un arī Intars Busulis.

Tad, kad aplausi rimuši un izskanējuši koncerti, Jūrmalā sākas īstā dzīve.

Šogad konkursa organizatori ir parūpējušies par oficiālām ballītēm, taču ir arī citas.

Arturs Jurkevičs, žurnāla "Otkrito" redaktors: "Kaut kādas ballītes norisināsies "Hotel Jurmala Spa", bet pats interesantākais, kur mēs ar jums netiksim, neraugoties uz mūsu kvēlākajām vēlmēm, norisināsies privātmājās."

Intars Busulis, "Jaunā viļņa 2005" uzvarētājs: "Šodien? Es pat nezinu, vai es drīkstu teikt, kur tas afterparty notiek!"

Sergejs Lazarevs, "Jaunā viļņa 2002" uzvarētājs: "Aiz kadra paliek pats interesantākais!"

Bieži vien ap ballītēm saceltā ažiotāža krietni pārspēj paša burziņa spozmi. Tā gadījās komponistam Igoram Krutojam kādā no iepriekšējiem gadiem, svinot savu dzimšanas dienu.

Kaspars Ūdris, portāla vipi.lv galvenais redaktors: "Bija tāds kuriozs, viņš svinēja pie Lielupes tilta sporta klubā, ļoti ierobežotā viesu skaitā. Un apsardze, vīri melnos uzvalkos bija pa visu Lielupes tiltu, pat pretējā krastā mežā."

Intars Busulis: "Es atceros bija viens labs moments. Bija "Hotel Jūrmala" afterparty. Tur bija četras telpas. Viena bija nu vienkāršiem apmeklētājiem, vai konkursantiem, viena telpa bija vip, vieni bija vip vip telpa., kurā es iekļuvu tādā pārsteidzošā kārtā tīri izgāju uz šarmu, un vēl bija vip vip vip telpa, tā arī bija uzrakstīts vip vip vip vip vip."

Kaspars Ūdris: "Ikvienas ballītes rīkotājs un saimnieks ir ārkārtīgi pagodināts, ja pati Alla Borisovna ierodas."

Bet kamēr lielās zvaigznes ballējas, konkursa dalībniekiem režisors to ir strikti aizliedzis.

Aleksandrs Revzins, konkursa režisors: "Vokālistiem lai viņi labi nodziedātu ir nepieciešams miegs, sievietēm apmēram 10-12 stundas, puišiem 10 stundas. Tāpēc es lūdzu jauniešus, lai viņu režīms konkursa laikā, būtu ļoti stingrs. Es domāju, ka viņi visi mani saprata. Tie, kuri to nesaprata, to mēs redzēsim uz skatuves."

Aleksandrs Rumjancevs, konkursa ģenerāldirektors: "Es domāju, lai viņi atpūšas, bet mēs atpūtīsimies viņu vietā!”

Bet turpmākajās nakts ballītēs paredzēta ne tikai zvaigžņu klātbūtne, bet arī vēl kas cits.

Aleksandrs Rumjancevs: "Tur būs automašīnas izloze, modes skate, būs Black Star Timoti uzstāšanās, kā arī rit būs "Jaunā viļņa" juvelieru kolekcijas prezentācija, kā arī kosmētiskās līnijas prezentācija. Un pats galvenais tiks izvēlēti seksīgākie Miss un Mister "Jaunais vilnis"."

Šovakar koncertā uzstāsies Intars Busulis kopā ar pāris zvaigznēm.

Intars Busulis: "Mums ir jāatklāj latino vakars. Dons ir konkrēts čalis, kurš zina, ko grib un var to izdarīt. Viņš ir mērķa cilvēks."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu