"Very Cool People" un Goran Gora DDC

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

24.oktobrī klubā "Dirty Deal Cafe" (Maskavas iela 12/k2, Spīķeros), grupa "Very Cool People" un Goran Gora aicina klausītājus uz dubultkoncertu – sadraudzības vakaru.

Tā kā abu muzikālo projektu dalībnieki ir labi pazīstami un draudzīgi, šajā vakarā arī grupu atbalstītājiem būs lieliska iespēja sadraudzēties savā starpā. To varēs darīt, gan baudot dažādus muzikālus brīnumus un jaunas dziesmas grupu izpildījumā, gan līdz pēdējam viesim dejojot DJ pavadījumā.

"Šāda veida pasākums, manuprāt, tiek rīkots pirmo reizi. Ja ir ierasts, ka koncertos ir "iesildītāji" un "galvenie mākslinieki", tad 24.oktobrī uzstāsies tikai "hedlaineri"," tā Goran Gora.

"Līdz ar to – mūsu interesēs ir sniegt neaizmirstamu koncertu pilnā ekipējumā, lai neatpaliktu no "Very Cool People" un šis savdabīgais grupu duelis izvērstos interesants. Protams, mēs ceram iepatikties arī "pretinieku grupas" faniem." "Ļoti gribas uzstāties šajā koncertā, kā arī dzirdēt koncertā vienu no interesantākajiem Latvijas mūzikas projektiem - Goran Gora. Mūsuprāt šis būs kā mini festivāls - uzspēlēt mūziku, ne tikai savai ierastajai auditorijai, bet arī dzirdēt ko jaunu mūzikā sadarījuši draugi," par šo koncertu stāsta VCP.

Ieeja pasākumā no plkst.21 un ieejas maksa – Ls 3,00. Jāpiemin, ka katrs divdesmitais biļetes pircējs dāvanā saņems abu grupu albumus.

Biļetes uz koncertu varēs iegādāties pie "Dirty Deal Cafe" ieejas. VCP draugiem, kas pieteikušies grupas jaunumu sarakstā (www.verycoolpeople.org), ieeja ar atlaidi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu