"Radio Ringā" Avrila Lavinja uzvar Riannu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Muzikālā cīņa "Radio Rings" šoreiz noslēgusies gandrīz ar neizšķirtu rezultātu: tikai pašā cīņas izskaņā dziedātāja Avrila Lavinja izcīnīja uzvaru ar divu balsu pārsvaru pār savu kolēģi Riannu.

Avril Lavigne 212 : 210 Rihanna

Vasaras sezonas laikā radioklausītāji "Radio Ringa" dalībniekus atbalstījuši krietni vien mazāk nekā pavasara periodā. Tomēr balsis ir pietiekošā skaitā, lai noskaidrotu muzikālās cīņas pagājušās nedēļas uzvarētāju. Rietumu Radio klausītāji šoreiz vairāk atbalstīja Avrilas Lavinjas dziesmas, nobalsojot par tām 132 reizes, viņas konkurentei atvēlot tikai par desmit balsīm mazāk. Savukārt Radio Valmiera klausītāji ar astoņu balsu pārsvaru par veiksmīgāku šajā cīņā uzskatīja Riannu, atdodot viņai 88 balsis.

Otrdien, 8.jūlijā, plkst. 19 raidījuma laikā tiks noskaidroti tie laimīgie balsotāji, kas saņems ielūgumus uz "Tele2 Baltic Beach Party".

Šoreiz "Radio Ringā" sacentīsies divi deju mūzikas grandi: The Chemical Brothers pret Fatboy Slim. Starp citu, nākamās nedēļas laimīgie balsotāji iegūs ieejas kartes divām personām uz "Positivus AB" festivālu, kurā uzstāsies arī viens no ringa dalībniekiem – Fatboy Slim. Balsojums tiek pieņemts katras radiostacijas mājaslapā (www.rietumuradio.lv vai www.radiovalmiera.lv) līdz 14.jūlija pulksten 18:00.

"Radio Ringa" pirmsākumi meklējami 1998.gadā. Toreiz raidījums skanēja tikai Rietumu Radio ēterā. Atzīmējot raidījuma desmitgadi, "Radio Rings" izaicināja arī citu Latvijas radiostaciju Radio Valmiera, kas turpmāk piedalīsies muzikālajā šovā. Raidījums skan divās radiostacijās katru otrdienu pulksten 19:00. Ar radio tilta starpniecību daļa no raidījuma tiek vadīta Rietumu Radio ētera studijā Liepājā, daļa – Radio Valmiera studijā.

Katru reizi raidījumā notiek kāda muzikāla cīņa starp divām grupām: vienu no tām izvēlas Rietumu Radio kolektīvs, otru – Radio Valmiera. Raidījuma laikā izskan piecas dziesmas no katras grupas. Tālākais paliek radioklausītāju rokās – jābalso par savu favorītu abu radio mājaslapās www.rietumuradio.lv vai www.radiovalmiera.lv . Uzvarētājs tiek noskaidrots nākamās nedēļas raidījumā.

Rietumu Radio raida Liepājā un tās apkārtnē frekvencē FM 105.8 MHz, Radio Valmiera var dzirdēt 35 km attālumā no Valmieras uz viļņa FM 102.4 MHz. Abas radiostacijas iespējams klausīties internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu