Beils: esmu greizsirdīgs, ka kāds cits spēlēs Betmenu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu aktieris Kristians Beils (Christian Bale) atzinies, ka viņu pārņēmuši skaudības uzplūdi, kad cits aktieris ieguva supervaroņa Betmena lomu, vēsta laikraksts «The Guardian».

Beils atveidoja skatītāju iemīļoto supervaroni režisora Kristofera Nolana filmu triloģijā. Tajā ietilpst 2005. gada kinolente «Batman Begins» («Betmens: Sākums»), 2008. gada «The Dark Knight» («Tumšais bruņinieks») un 2012. gadā izdotā «The Dark Knight Rises» («Tumšais bruņinieks atgriežas»).

Kā jau ziņots, gaidāmajā kinolentē «Batman v Superman: Dawn of Justice» Betmena loma uzticēta aktierim Benam Aflekam. Filma iznāks 2016. gada martā.

«Izdzirdot, ka lomu spēlēs kāds cits, es apstājos un pusstundu raudzījos tukšumā,» atzīst Beils. «Es esmu 40 gadus vecs, bet vienalga esmu greizsirdīgs, ka kāds cits spēlēs Betmenu. Tagad jau man vajadzētu būt tikušam tam pāri.»

Beils dažbrīd nožēlojis lēmumu vairs nekad neatveidot Betmena lomu, tomēr vēlāk ar to samierinājies un dalījies pieredzē ar Afleku. «Es neesmu runājis ar Benu, taču nosūtīju viņam e-pastu ar dažiem padomiem, ko man nācās iemācīties visgrūtākajā veidā. Viņš droši vien dara visu iespējamo, lai izvairītos no manām kļūdām,» teica aktieris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu