Radiohead ģitārists: Mēs ierakstīsim albumu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas "Radiohead" ģitārists Eds O'Braiens (Ed O'Brien) atspēkojis Toma Jorka (Thom Yorke) vārdus, ka grupa vairs neierakstīs nevienu albumu, atklājot, ka ziemā mūziķiem paredzēts darbs ierakstu studijā, vēsta interneta mūzikas žurnāls "Pitchfork".

Kā ziņots iepriekš, augustā Jorks paziņoja, ka vairs neizdos nevienu albumu, pretējā gadījumā tas grupu "nogalinātu". "Neviens no mums nevēlas radošās mokas, ko prasa albuma ierakstīšana," sacīja dziedātājs.

Tomēr grupas ģitārists nesenā intervijā britu mūzikas žurnālam NME atklājis, ka grupa plāno ziemā atgriezties savā Oksfordšīras studijā. "Mēs ierakstīsim albumu!" uzsvēris O''Braiens.

Pagaidām nav zināms, vai pirms fiziskā nesēja izdošanas albums tiks izplatīts arī internetā, taču skaidrs, ka tiks izdota gan vinila plate, gan kompaktdisks. "Mums ir ļoti svarīgi, lai tas būtu taustāms. Un mums patīk vinils. Tas nekur nepazudīs. Tomēr es gribētu arī kompaktdisku," atzina O''Braiens.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu