Liams: «Grupa «Oasis» vairs nepastāv» (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no Mančestras brašuļu «Oasis» brāļiem (ne tas, kurš pameta grupu) beidzot publiski komentējis nesenos notikumus.

Grupas solists Liams Galahers (Liam Gallagher) intervijā «The Times» paziņojis, ka tāda grupa kā «Oasis» vairs nepastāv, pārtraucot presē izskanējušos minējumus, ka turpmāk grupa varētu muzicēt bez aizgājušā Noela Galahera.

«Nu, «Oasis» vairs nepastāv. Domāju, ka mēs visi to zinām. Tas nu ir beidzies,» viņš skaidro. «Žēl, bet tāda ir dzīve. Tas bija varens ceļojums. Lieta tāda, ka ne jau viens, bet mēs visi pārtraucām būt «Oasis«. Šobrīd domāju pats par savu nākamo muzikālo soli.»

Dziedātājs, kurš nule radījis pats savu apģērbu līniju, licis noprast, ka, visticamāk, turpinās sadarboties ar pārējiem grupas biedriem, kamēr Noels būs aizņemts ar saviem soloprojektiem.

Atgādinām, ka Laiems paziņoja par ieceri izveidot apģērbu zīmolu «Pretty Green» vēl šā gada pavasarī. Interese par to bija tik liela, ka apģērbu kolekcijas mājaslapa «www.prettygreen.com» nespēja tikt galā ar tik lielu apmeklētāju skaitu. «Drēbes un mūzika ir mana kaislība,» rakstīja britu zvaigzne apģērbu līnijai veltītā mājaslapā, neslēpjot lepnumu. «Es to daru, jo [veikalos] ir pārāk maz tādu lietu, ko es pats gribētu vilkt.»

Tomēr, pēc fanu domām, apģērbu cena ir nepamatoti dārga - mūziķa radītās žaketes maksā 125 britu mārciņas, bet džemperi - 95 mārciņas. «Es neiebilstu maksāt, ja tie būtu tā vērti,» rakstīja kāds interneta lietotājs dziedātāja fanu lapā sociālajā tīklā «Facebook», «taču tie ne s**a nav vērti!» Kāds cits fans ir līdzīgās domās: «Hei, Liam! Tavas «Pretty Green» drēbes sūkā!»

Intervijā Liams arī izsaka cerību, ka kādreiz varētu salabt ar brāli.

«Nu, ir vēl tāls ceļš ejams, bet kas zina.»

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu