Arnim Mednim saziedoti Ls 1345

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušajā nedēļā Latvijas Nacionālajā teātrī notikušā labdarības koncerta "Šodien ārā saulains laiks" laikā par ziedojumiem iegādāti 272 mūziķa un komponista Arņa Medņa labākie dziesmu albumi "Šodien ārā saulains laiks", ziedojumos savācot 1345 latus.

Kā informē sabiedrisko attiecību konsultante Diāna Dzene, par ziedojumos savāktajiem līdzekļiem Mednis varēs turpināt iesākto paralīzes ārstēšanu.

Jau ziņots, ka 8.novembrī kompānija "Mikrofona ieraksti" laida klajā dziesmu izlasi "Šodien ārā saulains laiks" insultu pārcietušā mūziķa un komponista Medņa atbalstam. Albumā lielākoties iekļautas paša Medņa komponētas dziesmas.

Kā atzina "Mikrofona ieraksti" direktore Elita Mīlgrāve, neviens nebija gaidījis, ka mūziķim tiks saziedots tik daudz līdzekļu.

"Tas mums bija vispatīkamākais pārsteigums.

Pateicoties šiem līdzekļiem, Arnis varēs turpināt rehabilitācijas programmu,

lai veicinātu paralīzes samazināšanu, atgūtu kustības un spējas spēlēt klavieres un komponēt," skaidroja Mīlgrāve.

Novembra sākumā, pateicoties kolēģiem un koncerta atbalstītājiem, tostarp dabīgā minerālūdens ražotājam "Venden", tika realizēts Medņa sievas Ivetas Mednes sapnis izlaist jaunu ierakstu albumu ar visu laiku labākajām Medņa dziesmām, kā arī noorganizēt jubilejas koncertu, kas veltīts visiem viņa kolēģiem un draugiem.

Labdarības koncertā "Šodien ārā saulains laiks" uzstājās iespaidīga latviešu mūziķu plejāde - Ance Krauze, Amber, Linda Leen, Olga Rajecka, Anmary, Jānis Stībelis ar grupu, Igo, Normunds Rutulis, Uldis Marhilevičs, Rīgas Doma kora skolas zēnu koris, diriģents Mārtiņš Klišāns, senās mūzikas ansamblis "Ludus" un Kristaps Krievkalns ar grupu, kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktieri.

Koncerts tika rīkots, lai iegūtu finansējumu, kas mūziķim dos iespējas turpināt rehabilitācijas programmu, lai veicinātu paralīzes mazināšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu