"Prāts vai instinkts 2" televīzijā jau šonedēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

„Prāta vai instinkta” otrās sezonas 13 sērijas turpmāk ik ceturtdienu pulksten 21.55 būs skatāmas LTV1 ēterā.

„„Prāta vai instinkta 2” tapšana man bija viens no līdz šim lielākajiem izaicinājumiem, ko nenoliedzami ietekmēja gan ekonomiskā recesija valstī, gan situācija kino industrijā kopumā. Esmu gandarīta, ka par spīti visam ieceri izdevies izlolot un jau šo ceturtdien LTV1 redzēsim jaunās sezonas pirmo sēriju! Vēlos pateikties ikvienam, kurš piedalījās projekta tapšanā un noticēja man!” ar piepildījuma sajūtu pauž Žaklīna Cinovska, seriāla „Prāts vai instinkts” producente un režisore.

Par seriālu „Prāts vai instinkts”

Režisores un producentes Žaklīnas Cinovskas veidotais seriāls - komēdijdrāma „Prāts vai instinkts” pirmizrādi piedzīvoja 2006. gada novembrī. Tas ir pirmais un līdz šim vienīgais šāda veida seriāls televīzijas filmu industrijā Latvijā.

„Prāts vai instinkts” ir par piecām jaunām, atraktīvām sievietēm un viņu likteņiem, par attiecībām ar vīriešiem, un kopumā par cilvēku attiecībām.

Seriāla „Prāts vai instinkts” pirmā daļa iemantojusi popularitāti ne vien Latvijas, bet arī Krievijas skatītāju vidū, galvenokārt pateicoties aktiera Dmitrija Haratjana dalībai. Tādēļ „Prātam vai instinktam 2” Žaklīna Cinovska piesaistījusi jau divas Krievijas kinozvaigznes – gan Dmitriju Haratjanu, gan Jevgeniju Sidihinu. Dmitrijs Haratjans Krievijā populārs kļuva ar filmu „Uz priekšu, gardemarīni!”, savukārt Jevgenijs Sidihins popularitāti iemantoja ar filmu „Noziedzīgā Pēterburga”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu