Radiohead dalībnieki gatavo soloprojektus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunus soloierakstus gatavojas izdot gan grupas "Radiohead" līderis Toms Jorks (Thom Yorke), gan bundzinieks Fils Selvejs (Phil Selway).

Radiohead bundzinieks Fils Selvejs paziņojis, ka grasās izdot soloalbumu, kurā mūziķis parādīsies sev neierastākā veidolā - kā dziedātājs, šobrīd tas tiek ierakstīts grupas studijā Oksfordšīrā. Selvejs atklājis, ka ieraksta tapšanā piedalās arī amerikāņu alternatīvā roka mūzikas grupas Wilco dalībnieki Glens Kočijs (Glenn Kotche) un Pats Sensons (Pat Sansone), kā arī solomāksliniece Lisa Džermano (Lisa Germano) un basģitārists Sebastjans Stainbergs (Sebastian Steinberg).

Selvejs nav atklājis albuma iznākšanas datumu un formātu, kādā tas būs pieejams.

Savukārt grupas līderis Toms Jorks 21.septembrī gatavojas laist klajā vinilsinglu (ar kodu pieeju mp3), kurā tiks iekļautas divas jaunas dziesmas "FeelingPulledApartbyHorses" un "Hollow Earth".

"FeelingPulledApartbyHorses" esot paveca "Radiohead" dziesma, ko Jorks izpilda kopā ar ģitāristu Džoniju Grīnvudu (Jonny Greenwood), savukārt "Hollow Earth" sākotnēji tapis Jorka pirmā soloalbuma ierakstu sesijās, taču, kā komentē pats Jorks, šai dziesmai bija "nepieciešams ilgāks laiks". Abu dziesmu producents - Naidžels Godrihs (Nigel Godrich).

Kā ziņots iepriekš, grupas Radiohead jaunākā dziesma "These Are My Twisted Words" ir brīvi pieejama lejupielādēšanai internetā, līdzīgi kā tas bija ar grupas 2007.gada albumu . Toreiz ieraksta cenu grupa atstāja fanu ziņā - pērkot albumu lejupielādējamo versiju internetā, ikviens pats varēja izvēlēties, cik lielu summu par to samaksāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu