Perisa Hiltone no cietuma slimnīcas atgriežas savā kamerā (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc vairākām dienām cietuma slimnīcā ceturtdien viesnīcu ķēdes "Hilton" mantiniece Perisa Hiltone atgriezusies savā Linvudas sieviešu cietuma kamerā.

26 gadus vecā slavenība cietuma slimnīcu pametusi trešdienas vakarā un atgriezusies Linvudas cietumā, kur viņa iepriekš bija piedzīvojusi nervu sabrukumu, ziņoja interneta lapa "tmz.com". Policijas pārstāvis Stīvs Vitmors informēja, ka Hiltones stāvoklis ir stabils.

Hiltones atbrīvošana no cietuma pagājušajā nedēļā medicīnisku problēmu dēļ un pārcelšana mājas arestā izsauca tik asu sabiedrības reakciju, ka tiesnesis lika viņai atgriezties apcietinājumā, taču līdz šim viņa uzturējās cietuma slimnīcā.

Hiltone izcieš 45 dienu cietumsodu par nosacītā sprieduma noteikumu pārkāpšanu. Iepriekš amerikāņu sabiedrības krējuma zvaigznei nosacītais sods tika piespriests par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā pagājušā gada septembrī. Tomēr par labu uzvedību viņa var tikt atbrīvota pēc 23 dienām - 25.jūnijā.

Laikraksta "Los Angeles Times" veiktais pētījums parādījis, ka Hiltonei piespriestais laiks cietumā ir par 80% garāks nekā par tādiem pašiem pārkāpumiem Losandželosā. Agrāk cilvēki, kas šādi bija pārkāpuši likumu, parasti cietumā pavadīja vidēji četras no piespriestajām četrpadsmit dienām.

Savukārt talantu aģentūra "Endeavor" izslēgusi Perisu Hiltoni no savu klientu vidus. Cik zināms daudzas no kompānijas paspērnē esošajām slavenībām protestējušas, ka atrodas vienā aģentūrā ar Perisu. Starp labi zināmām personām aģentūrā ir arī Džesika Alba, Mets Demons, Dženifera Gārnere, Džūda Lovs, Martins Skorsēze, Adams Sandlers u.c.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu