"Ugunsgrēkam" tapusi parodija "ŪdensRēgs" (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Star FM nāk klajā ar ko jaunu, svaigu un humora pilnu! Klausītājus 21.oktobra rītā sasniegs radio seriāls ŪdensRēgs, kas ir TV3 seriāla UgunsGrēks parodija! Jaunajā radio seriālā ŪdensRēgs tiks apspēlētas sadzīviskas situācijas un aktualitātes par apkārt notiekošo – vēlēšanām, apkures sezonu, rudens lapu grābšanu un citas tēmas, kas ikvienam tuvas un saprotamas.

Uzreiz brīdinām – ŪdensRēga varoņi, to vārdi un raksturi ir pārspīlēti un kariķēti! Radio seriāls ŪdensRēgs ar humora devu katru darba dienas rītu 8:20 Star FM ēterā jau no 21.oktobra!

Jaunā radio seriāla sižetā parādīsies arī TV3 seriāla UgunsGrēks lielie notikumi, kā sprādziens, mīlas stāsts starp Leonu un Martu, Felzenbahera kandidēšana vēlēšanās, Zentas atlaišana u.c.

  ŪdensRēga varoņu izpausmēm bremžu nebūs! Piemēram, Leonīds ir mačo, kuru iekāro visas sievietes, Arta ir dzīva, bet viņai piemīt personības dalīšanās.

Lomās dzirdēsiet radio Star FM Zoopastas vadītājus Baibu Sipenieci-Gavari (Selēna un Arta), Valteru Krauzi (Leonīds un Hilda), Ilvaru Jansonu (Vaivars un Solvita) un Zoopastas ētera režisoru Kārli Anitenu (Zintis un Bahenfelzers). Jaunā Star FM seriāla ŪdensRēgs režisors ir Kārlis Anitens.

Radio seriāls ŪdensRēgs ar humora devu katru darbdienas rītu 8:20 Star FM ēterā jau no 21.oktobra!

Atkārtojumi darbdienās 17:50 un 6:50 un jebkurā laikā www.starfm.lv un www.tv3play.lv

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu