LNT demonstrēs jauniešu seriālu "O.C. 2: Kaislības Kalifornijā" (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saulainā Kalifornija ir daudz tuvāk, nekā tu domā - iemīļotā jauniešu seriāla "O.C." jaunās sērijas LNT kanālā jau no 13.septembra.

Šis Ņūportā būs lielo pārmaiņu, svarīgo izvēļu un jaunu sākumu gads. Tu atklāsi, ka iepriekšējā sezona bija tikai sākums. Jo jaunu notikumu un negaidītu pavērsienu būs krietni daudz, veidosies ne tikai romantiski trīsstūri, bet pat daudzstūri, notiks jaunas, daudzsološas iepazīšanās.

Otrās sezonas sērijas sāksies turpat, kur beidzās iepriekšējās - Sendija Koena namā. Taču nu, trīs mēnešus vēlāk, tas ir tik tukšs bez Seta un Raiena! Raiens atgriezies Čino, lai rūpētos par Terēzu un abu gaidāmo bērnu. Viņš centies darīt visu, ko pienākas, domāja, ka tā būs labāk visiem. Bet nav taču, un to saprot arī Terēza. Savukārt Sets jau ilgstoši ciemojas Portlendā pie Lūka. Sammera un Marisa gan ir palikušas... un darījušas visu, lai savus draugus aizmirstu - Marisa slīcina bēdas alkoholā, kamēr Sammera paklausīgi pilda sava psihologa norādījumus. Ļoti norūpējusies ir Kērstina - jau drīz sāksies skola, bet dēlu nav iespējams pierunāt atgriezties mājās. Vecāku centieni ar Setu parunāt ir veltīgi, kas vēl varētu līdzēt? Kurš vēl, ja ne Raiens?

Jauno sēriju sākumā katram no galvenās četrotnes būs jaunas simpātijas. Savstarpējās attiecības veidosies ļoti interesantas - Sets sadraudzēsies ar Sammeras jauno draugu Zaku (aktieris Maikls Kesidijs), jo abiem patīk komiksi. Pēc attiecībām ar seksīgo dārznieku Dīdžeju (Nikolass Gonsaless) Marisai veidosies attiecības ar... meiteni - skaisto Seta agrāko draudzeni Aleksu (Olīvija Vailda)! Bet Raiena jaunā draudzene izrādīsies... ai, to gan interesantāk redzēt atklājamies pašiem, vai ne?

Seriālam "O.C.", kurā dzīve vienmēr saulainajā Kalifornijas piekrastē šķiet tik viegla, kura galvenie varoņi ir neapšaubāmi ļoti pievilcīgi, ir ārkārtīga ietekme uz tīņu un divdesmitgadnieku paaudzi. Starp slavenākajām seriāla fanēm ir gan iepriekšējā ASV prezidenta Džordža V. Buša meitas Dženna un Barbara, gan Anglijas karalienes mazmeita princese Beatrise. Kaut tikai mazliet ieskatoties internetā, kļūst skaidrs, ka šim seriālam ir, iespējams, visuzticīgākais un plašākais fanu loks - te atrodamas neskaitāmas fanu veidotas lappuses, forumi un pat norādes uz to, kur nopirkt drēbes, kādas redzētas seriāla varoņiem. Seriālā pieminētie komiksi vai mūzikas izpildītāji acumirklī iemanto popularitāti. "O.C." neapšaubāmi ir viens no tiem retajiem šoviem, kura ietekme ir izplatījusies daudz tālāk par televizoru ekrāniem un kas ieņem aktīvu lomu nu jau vairs ne tikai amerikāņu, bet visas pasaules jauniešu pasaules uztveres veidošanā. Un nav iespējams katru nedēļu neatgriezties norunātajā laikā, lai redzētu, kas notiks tālāk.

Jauniešu seriāls "O.C. 2: Kaislības Kalifornijā" (The O.C. 2. sezona - 2004./ 2005.g., ASV) jaunās sērijas LNT kanālā jau no 13.septembra svētdienās ap plkst. 16.10!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu