Mūzikas un sporta festivāls "Fonofest" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. un 22. jūlijs, Cēsis, "Uplandi" - mūzikas un sporta festivāls "Fonofest". Cilvēki, ritms, laiks, telpa un kustība!

Jau otro gadu pēc kārtas mūzikas un sporta festivālā "Fonofest" pulcēsies ar gaumi atlasītas pašmāju un ārzemju muzikālās apvienības, kā arī Latvijas labākie skeitbordisti un bmx braucēji.

Divu dienu laikā festivālā uzstāsies 12 grupas. Centrālais notikums uz lielās skatuves būs somu zvaigžņu Deep Insigh uzstāšanās, kas atzinību izpelnījušies ne tikai Eiropā, bet ar saviem koncertiem publiku aizrāvuši arī ASV un Japānā, koncertējot ar tāda mēroga mūziķiem kā "The Rasmus" un "Lostprophets". "Fonofest" ietvaros uz vienas skatuves kāps arī Latvijas publikai jau labi pazīstamās grupas Rentokiller no Zviedrijas un francūži P.O. Box. Dažādiem citiem pārsteigumiem pilno programmu solās godam piepildīt arī angļu grupas Million Dead bijušais solists Frenks Tērners (Frank Turner) un Blossoms no Somijas, kā arī virkne pašmāju mākslinieku – "Soundarcade", "All Day Long", "Enhet" un citi.

Ja kādam tomēr notikumi karstākajā festivāla punktā varētu šķist nepieņemami, tad mazliet nostāk darbosies dažādi pazīstami diskžokeji un atrakcijas uz mazās "Fonofest" skatuves. Ekstrēmo sporta veidu cienītāji varēs vērot „Mosquito BMX DIRT YAM”, kur akrobātiskus lēcienus ar velosipēdiem izpildīs mūsu pazīstamākie Bmx braucēji, kā arī piedalīties Volcom skeitborda aktivitātēs, izmēģinot mini rampu vai skatoties filmas "chill out" teltī. Ikviens varēs izbaudīt arī peintbola spēli, kā arī uzspēlēt futbolu vai pludmales volejbolu. Starp citu, futbola turnīrā sacentīsies arī festivālā spēlējošie mūziķi.

Festivāla teritorijā – telšu pilsēta un apsargāta autostāvvieta.

„Mūzika, tā ir liela daļa manu draugu aizraušanās, tāpēc organizējam šāda veida festivālu, lai ikvienam dotu iespēju izbrauktu ārpus saules sakarsētajām pilsētām, atrauties no ikdienas darbiem birojos un kārtīgi atpūsties brīvā dabā, netālu no ezera, klausoties labu mūziku un nopietni vai ne tik nopietni pasportojot. Šeit draugi satiek draugus un veido jaunus draugus, tas ir kā konstruktors, ar kuru spēj aizrauties,” stāsta "Fonofest" galvenais organizators Lauris Sildniks, piebilstot, ka vasaras tik un tā ir par īsu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu