Tatums pievienojas Tarantino jaunākajai filmai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu kinoaktieris Čenings Tatums (Channing Tatum) pievienojies režisora Kventina Tarantino jaunākās filmas «The Hateful Eight» aktieru sastāvam, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Pagaidām netiek atklāts, kāda loma Tatumam piešķirta. Taču ārvalstu mediji lēš, ka Tatums spēlēšot vienu no galvenajiem varoņiem.

«The Hateful Eight» darbība norisinās Vaiomingas štatā neilgi pēc Amerikas pilsoņu kara beigām. Tajā stāstīts par diviem meklēšanā esošu noziedznieku medniekiem un viņu piedzīvojumiem, pārvadājot vairākus likumpārkāpējus.

Aktieru sastāvā būs Brūss Derns, Semjels L.Džeksons, Maikls Madsens, Kurts Rasels un Ambera Tamblina. Džeksons spēlēs noziedznieku ķērāju pret atlīdzību, savukārt Rasels un Derns iejutīsies Amerikas Konfederācijas ģenerāļu lomās, Madsens atveidos kovboju, bet Tamblina - gūstekni.

«The Hateful Eight» uzņemšana sāksies janvārī.

Kventins Tarantino
Kventins Tarantino Foto: Reuters/ScanPix

34 gadus vecais Tatums kļuva slavens, pateicoties filmai «Magic Mike» («Maģiskais Maiks») par vīriešiem striptīza dejotājiem.

Režisora Beneta Millera gaidāmajā kinolentē «Foxcatcher» Tatums atveido cīkstoni, olimpiskās zelta medaļas laureātu. Kino eksperti pieļauj, ka viņu par šo lomu varētu nominēt prestižajai «Oskara» balvai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu