Radiohead jauno dziesmu iespējams lejupielādēt bez maksas (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupa "Radiohead" ievietojusi internetā savu jauno dziesmu "These Are My Twisted Words", kuru bez maksas iespējams lejupielādēt grupas oficiālajā interneta veikalā.

Kā atklāja grupas ģitārists Džonijs Grīnvuds, mūziķi ļoti lepojas ar jauno dziesmu un plāno to nospēlēt tuvākajos koncertos. "Lūk, jaunā dziesma - "These Are My Twisted Words"," raksta Grīnvuds grupas blogā. "Mēs jau labu laiciņu esam strādājuši studijā, un šī ir pirmā pabeigtā dziesma. Mēs ar to visnotaļ lepojamies. Ir arī citas dziesmas dažādās gatavības stadijās, taču tieši šo mēs daudz mēģinām un, visticamāk, spēlēsim šīs vasaras koncertos. Ceru, ka jums tā patiks."

Augusta sākumā grupa izdeva vēl vienu dziesmu "Harry Patch (In Memory Of)", kas veltīta pēdējam dzīvajam Pirmā pasaules kara britu veterānam Herijam Pačam, kas 111 gadu vecumā aizgāja mūžībā šā gada 25.jūlijā. Šo dziesmu par vienu britu mārciņu arī iespējams lejupielādēt grupas mājaslapā. Visa iegūtā peļņa no dziesmas pārdošanas tiks ziedota Lielbritānijas Karaliskajam leģionam.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu