"Milžu cīņas" pamet Robežnieks un Elksne (120)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Arī šo svētdien, 3. oktobrī, TV3 studijā norisinājās spraiga cīņa par šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" galveno balvu. Diemžēl no sacensības šoreiz nācās izstāties aktierim Artim Robežniekam un dziedātājai Vinetai Elksnei.

Šovu "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" šajā konkursa reizē vērtēja, kā jau ierasts, LNO soliste Kristīne Zadovska, aktieris Andris Bērziņš, dziedātājs Mārtiņš Freimanis, bet viesu žūrijas vērtētāja krēslā sēdēja dziedātājs Uģis Roze.

Lai arī viens no žūrijas pārstāvjiem Mārtiņš Freimanis izcēlās ar visnotaļ vēlīgu kritiku un zemām atzīmēm visiem šova dalībniekiem, tomēr Olgai Rajeckai un Varim Vētram izdevās iegūt visaugstāko žūrijas vērtējumu.

Šajā nedēļā nepaveicās Artim Robežniekam un Vinetai Elksnei - žūrijas un skatītāju kopvērtējums lēma, ka viņiem šovs jāatstāj.


Žūrijas vērtējumā pāri sarindojās šādā secībā:

Dziedātāja Olga Rajecka un aktieris Varis Vētra (39 punkti),
Operdziedātāja Evita Zālīte-Raituma un ārsts Jānis Kvēps (37 punkti),
Mūziķis Ingus Ulmanis un uzņēmēja Andra Strauss (35 punkti),
Aktrise Veronika Plotņikova un mūziķis ­Marts Kristians Kalniņš (34 punkti)
Mūziķis Atis Auzāns un aktrise Aija Dzērve (33 punkti),
Dziedātāja Vineta Elksne un aktieris Artis Robežnieks (32 punkti),
Dziedātāja Candy un mācītājs Mārtiņš Burke-Burkevics (32 punkti).

Kad šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare nosauca pāri, kurš šoreiz pamet šovu, dalībnieku vidū valdīja liels izbrīns. Pēc dziedātājas Lienes Bronušas sejas izteiksmes varēja secināt, ka palikšana šovā viņai ir pārsteigums.

Komentāri (120)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu