"Bio.Codes Productions" piedāvā "Baltic Sessions"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vasaras pēdējā mēneša vidū - 15. augustā - kluba "Dirty Deal" telpās apvienība "Bio.Codes Productions" piedāvās drum`n`bass pasākumu "Baltic Sessions".

Pasākuma ideja ir piedāvāt klausītājiem svaigāko no drum`n`bass mūzikas jeb kā to sauc šobrīd - nu school drum`n`bass. Pašlaik šajā mūzikā ir laiks, kad lēnām notiek mūziķu paaudžu nomaiņa - vairums veco veterānu, producentu ir vai nu iestiguši veco ideju atražošanā, vai arī vairāk uzmanības ir pievērsuši citiem mūzikas stiliem, no kuriem visizplatītākais ir pēdējos gados ļoti populārais dabstepa žanrs. Viņu vietā sevi aizvien aktīvāk piesaka jaunie mākslinieki ar jaunām un svaigām idejām, ko būs iespējams dzirdēt arī pasākuma laikā.

Kā liek noprast pasākuma nosaukums, tā dalībnieki pārstāvēs visas trīs Baltijas valstis. Latviju pārstāvēs paši pasākuma organizatori, DJ Brain un Fee.nix-z no apvienības Bio.Codes, kas drum`n`bass mūzikas cienītājiem Latvijā ir labi pazīstama, kā arī "jaunās paaudzes" pārstāvis Nerone no apvienības "Polarities Crew", kas Rīgā nodarbojas ar pasākumu sērijas Strict-N-Cut promotēšanu. Savukārt Latvijas kaimiņvalstis pārstāvēs divi dīdžeji - Intakz no Lietuvas un Slammin no Igaunijas.

Dīdžeja Intakz vārds Latvijas drum`n`bass pasākumu apmeklētājiem nav svešs. Viņš šeit ir viesojies jau vairākkārt gan lielākos, gan mazākos pasākumos. Pēdējais no tiem bija arī Dirty Deal Cafe notikušais pasākums Strict-N-Cut, ko organizēja Polarities Crew. Paralēli dīdžeja darbam Intakz nodarbojas arī ar vairāku pasākumu promotēšanu Lietuvā (The Infernal Art, Bloodclut Tekkkno, Exodus), kā arī nodarbojas ar savas mūzikas producēšanu (http://www.myspace.com/intakz) un ir izveidojis pats savu mūzikas leiblu Eternia Music (http://www.myspace.com/eterniamusic). Viņa uzstāšanās laikā noteikti būs iespējams dzirdēt gan viņa paša, gan arī viņa Lietuvas kolēģu radītos skaņdarbus.

Viesis no Igaunijas - Slammin - ir viens no talantīgākajiem Igaunijas jaunajiem Dj`iem. Par to liecina 2008. gadā Igaunijas nacionālā radio saņemtais apbalvojums ''DNB Newcomer Of The Year''. Pateicoties ietekmei no tādiem drum`n`bass scēnā populāriem māksliniekiem kā Andy C, Kemal & Rob Data, Cause 4 Concern, D-Bridge, Bailey, Goldie Slammin seti var būt diezgan provokatīvi un minimāli, bet tai pašā laikā plūstoši un relaksējoši, jauniem trekiem mijoties ar klasiskiem veco dienu skaņdarbiem. Paralēli spēlēšanai Slammin nodarbojas ar pasākumu organizēšanu - tie ir divi vienīgie regulārie nu school drum`n`bass pasākumi Tallinā - "Minimal" un "Audiosport".

Par pasākuma vizuālo pusi parūpēsies divi VJ`i no Latvijas 11D no visuals.lv, kā arī VJ ONEIGHT7 no BIO.CODES, kurš speciāli šim pasākumam būs sagatavojis svaigu videomateriālu. Savukārt Dirty Deal pagalmā būs iespējams relaksēties dīvānos, baudot filmas uz lielā ekrāna.

Programma:

dj`s:

Intakz (Eternia) LT Slammin (Audiosport) EE Brain (BIO.CODES) LV Fee.nix-z (BIO.CODES) LV Nerone (Polarities) LV

VJs:

11D / http://visuals.lv ONEIGHT7 / BIO.CODES

Ieeja: 2 Ls ar skrejlapu / 4 Ls bez

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu