"Nekā personīga" pievienojas Sandijs Semjonovs (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

TV3 izmeklējošās žurnālistikas žanra raidījumam "Nekā personīga" pievienojies jauns kolēģis - pieredzes bagātais žurnālists Sandijs Semjonovs. Pirmoreiz raidījuma ietvaros viņš būs redzams 10. oktobrī plkst. 19.50, informē TV3.

"Nekā personīga" producente Arta Ģiga uzskata, ka S. Semjonovs noteikti papildinās raidījuma kvalitāti. Viņš turpinās aizsāktās analītiskās tradīcijas, veidos aktuālas reportāžas par notikumiem, kas interesē un uztrauc visu sabiedrību. "Uzskatu, ka "Nekā personīga" ir viens no labākajiem televīzijas žurnālistikas piemēriem Latvijā, un

iespēju pievienoties raidījuma komandai uztveru kā lielu izaicinājumu un arī godu,"

saka pats žurnālists, kurš vairākkārt atzīts par labāko televīzijas žurnālistu Latvijā.

S. Semjonovs ir pieredzes bagāts žurnālists - strādājis laikrakstā "Latvijas Avīze", ziņu aģentūrā LETA, rakstījis žurnālam "Liesma", strādājis radio "Skonto", Latvijas Televīzijas raidījumā "Panorāma", raidījumos "De facto", "Vides fakti" un "Paldies". Veidojis vairākas dokumentālās un televīzijas filmas par dažādām tēmām, arī atspoguļojis militāros konfliktus Afganistānā, Irākā un Balkānos.

Izmeklējošās žurnālistikas žanra raidījums "Nekā personīga" ik svētdienas vakaru ļauj kopā ar profesionāliem un pieredzējušiem žurnālistiem padziļinātā skatījumā palūkoties uz politiskiem, ekonomiskiem un sociāliem procesiem valstī, uzzināt to, kas no sabiedrības tiek slēpts. Šajā rudenī īpaša uzmanība tiek veltīta esošās varas elites pārstāvjiem un tiem, kuri vairāk par visu vēlas tajā iekļūt, gatavojoties būtiskākajam politiskajam notikumam - vēlēšanām.

TV3 "Vēlēšanu naktī" 2. oktobrī "Nekā personīga" apvienos spēkus ar TV3 ziņu komandu, lai sniegtu skatītājiem informāciju par to, kā aizvadītas vēlēšanas, kādas noskaņas valda partiju birojos, kam atdotas balsis, kas uzvarējis, kas zaudējis un ko tas nozīmē Latvijai. Un jau nākamajā dienā pēc vēlēšanām, 3. oktobra vakarā plkst. 19.50, raidījumā "Nekā personīga" tiks analizēti vēlēšanu provizoriskie rezultāti.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu