Poļanska "Rozmarijas bērns" tiks pārtaisīts video (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kinokompānija "Platinum Dunes" nolēmusi filmēt Romāna Poļanska 1968.gada filmas "Rozmarijas bērns" rimeiku. Jautājums: vai tas ir nepieciešams?

Kino producentu kompānija "Paltinum Dunes" tikai nupat apsēdušies pie sarunu galda ar Holivudas kinomilzi "Paramount", lai apspriestu Poļanska mākslas filmas pārtaisīšanu. Pagaidām nav zināms ne scenārists, ne režisors, ne galvenās lomas atveidotāja. Tāpēc pāragri spriest, vai gaidāms savdabīgs vai standarta Holivudas projekts.

Oriģinālajā filmas "Rozmarijas bērns" versijā galveno lomu atveidoja Mia Ferrova (Mia Farrow). Iespējams, ka pārtaisītajā (pielāgotajā?) variantā minēto lomu atveidos pēc vidējā aritmētiskā izvēlēta Holivudas zvaigzne. Piemēram, Džesika Alba, kuras jaunākā filma ar šausmu elementiem "Acs" ir apskatāma Latvijā, turklāt arī pati aktrise ir stāvoklī... Kinoafiša.

Bet, ja nopietni, tad kino vēsturē ir pavisam maz gadījumu, kas izrādījušies labāki vai vismaz daudz neatpaliek no oriģināla. Pārsvarā rimeiki ir filmas, kas ir trivializētas un izķengātas, lai pielāgotos tam pašam vidējam skatītājam. Bet varbūt tomēr ir jēga, jo redzētā iespaidā kāds varbūt atklās oriģinālu...

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu