Atlikts TV3 korpulento cilvēku šovs "Dejo nost"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

TV3 jaunais televīzijas šovs "Dejo nost" tomēr nesāksies 25. septembrī, kā tika reklamēts, informē telekanāla pārstāvji.

Šova sākums pārcelts, jo secināts, ka jāiegulda krietni lielāks un sarežģītāks darbs, nekā sākotnēji plānots. Paredzēts, ka "Dejo nost" laikā dažāda un atraktīva fiziskā slodze kombinācijā ar diētām mazinās šova korpulento dalībnieku ķermeņa svaru, kas viņus pietuvinās uzvarai un galvenajai balvai. Labāko šova dalībnieku noteiks ne tikai pēc zaudētajiem kilogramiem, bet tiks arī ņemtas vērā radošās izpausmes šova deju sniegumos un priekšnesumos.

Televīzijas šova dalībniekus ik nedēļu gandrīz trīs mēnešu garumā vērtēs žūrijas komisija trīs cilvēku sastāvā, par katru priekšnesumu liekot atzīmi no 1 līdz 10. Jo radošāks, trakāks un drosmīgāks būs dejas sniegums, jo labākas atzīmes varēs nopelnīt.

To, kuram no dalībniekiem šovs katrā reizē būs jāatstāj, noteiks žūrijas atzīme un zaudēto kilogramu skaits.

Dalībniekam, kurš uzrādīs vājāko kopējo rezultātu, šovu konkrētajā nedēļā nāksies atstāt. Bet šova dalībnieks, kuram veiksies vislabāk, nonāks šova finālā un uzvaras gadījumā tiks pie 100 latiem par katru zaudēto kilogramu. Šovu vadīs Baiba Sipeniece-Gavare.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu