Kuru eirodziesmu sūtīsim uz Belgradu? (125)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz šo jautājumu atbildi uzzināsim jau 1. martā, kad Olimpiskajā centrā "Ventspils" norisināsies 2008. gada Eirovīzijas nacionālās atlases jeb "Eirodziesmas" izšķirošais fināls.

Plkst. 14 notiks ģenerālmēģinājums, bet plkst. 21 sāksies koncerts, kura tiešraidi varēs vērot LTV 1 kanālā. "Eirodziesmas 2008" ievaddaļa Latvijas Televīzijā būs skatāma no plkst. 19:30, kas skatītājiem dos iespēju ielūkoties "Eirodziesmas" aizkulisēs, dzirdēt intervijas ar dalībniekiem un atbalstītājiem, uzklausīt pēdējās prognozes pirms izšķirīgā notikuma, iepazīties ar ārzemju viesmāksliniekiem.

Kamēr notiks balsošana un galīgo rezultātu gaidīšana, brīvāku un dzirkstoša humoru pilnu atmosfēru radīs gan pašmāju, gan ārvalstu viesmākslinieki. Būs Eirovīzijas veterānu un zvaigžņu Lienes Šomases, grupas "Putnu balle" un "Tumsa" priekšnesumi. Savukārt pagājušā gada lielie neveiksminieki "Bonaparti.LV" atkal dziedās itāļu valodā. Atgādinām, ka "Bonaparti.LV" ar dziesmu "Questa Notte" 52. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā pagājušogad Helsinkos ierindojās 16.vietā. Tas nozīmē, ka arī šogad Latvijai dalība Eirovīzijas dziesmu konkursā būs jāsāk no pusfināla.

Latvijas konkursā piedalīsies arī Čehijas, Maltas, Lietuvas un Azerbaidžānas nacionālās atlases uzvarētāji. Eirovīzijas nacionālā konkursa galvaspilsēta Ventspils arī šogad ir gatava nodrošināt vislabāko un viesmīlīgāko uzņemšanu gan konkursa dalībniekiem, gan skatītājiem. Ikviens tiek aicināts atbraukt uz Ventspili un noskatīties koncertu klātienē, lai izbaudītu īpašo Eirovīzijas atmosfēru!

Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties Olimpiskā centra "Ventspils" kasē, kā arī visā Latvijā "Biļešu paradīzes" kasēs (informācijai – www.bilesuparadize.lv).

Visa informācija par Eirodziesmas norisi un ar to saistītajām aktualitātēm atrodama oficiālajā Eirovīzijas mājas lapā: www.eirovizija.lv .

Fināla uzstāšanās secība

1. Grupa "Deja vu" ("I''m a Part Of You") 2. Kristīna Zaharova feat. Julian ("Untill You Find A Friend") 3. Sabīne Berezina ("If I Only Knew") 4. "Pirates Of The Sea" ("Wolfes of the Sea") 5. Peter Garden & Juris Vizbulis ("Memory Lane") 6. "Funky Drivers" ("Summertime") 7. Grupa "Triānas parks" ("Bye Bye") 8. Elizabete Zagorska ("Take Me Home") 9. Aisha ("You Really Got Me Going") 10. Andris Ērglis ("Broken Lullaby")

Kurai dziesmai, jūsuprāt, izdosies pārvarēt pusfināla barjeru Belgradā un cīnīties par augstām vietām lielajā finālā?

TVNET savu naudu liek uz visstulbāko (labā nozīmē) priekšnesumu, proti, Pirates Of The Sea ar "Wolfes of the Sea".

Komentāri (125)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu