"Cypress Hill" plāno atvērt savu "aptieku" (9)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Repa pionieri "Cypress Hill" cer labi nopelnīt, plānojot atvērt savu "aptieku" tīklu, kad viņu dzimtajā Kalifornijas štatā tiks legalizēta marihuāna.

Mūziķu trio, kuri ir to slavenību vidū, kas cenšas panākt marihuānas legalizēšanu, apgalvo, ka nebūs ilgi jāgaida, līdz štata likumdevēji piekritīs atļaut "zāles" mīļotājiem ievilkt pa dūmam īpašās iestādēs, un "Cypress Hill" grib iesaistīties šajā pasākumā.

"Viņiem ir jāizdomā, kur būs iespējams iegādāties marihuānu.

Es nedomāju, ka tā būs nopērkama parastos dzērienu veikalos, bet paliks pieejama "aptiekās", kuras tiks pārveidotas līdzīgākas cigāru veikaliem,"

vīriešu žurnālam "Hustler" pavēstīja grupas dalībnieks "B-Real".

"Tad jūs redzēsiet "Cypress Hill Shop". Mēs to gaidām... Mēs noteikti tajā visā iesaistīsimies."

Atgādinām, ka "Cypress Hill" šā gada aprīļa beigās laiduši klajā jaunu studijas albumu "Rise Up", kas ir pirmais jaunais muzikālais materiāls kopš 2004.gada "Till Death Do Us Part" un kas tiek izdots Snoop Dogg izdevniecības "Priority" apgādā.

Kā pēdējais singls no albuma izdots "Armada Latina" (skat. video), kurā dzirdama Dženiferas Lopesas sirdsdrauga Marka Antonija (Marc Anthony) balss, kā arī aktuālā latino repera Pitbull rečitatīvs.

"Cypress Hill" vēl joprojām turpina sevi uzskatīt par marihuānas vēstnešiem, gluži kā 1990.gadu sākumā, kad neviena mājas ballīte neiztika bez inficējošajiem grāvējiem "Insane in the Brain" un "Hits from the Bong".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu