Klausies fragmentu no Vainhausas jaunās dziesmas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tīmeklī nonācis pirmais skaņdarbs "Like Smoke" no decembrī gaidāmā nelaiķes Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse) jaunā neizdoto dziesmu albuma "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures", ziņo "NME.com".

"Like Smoke" ir agrāk nepublicēts skaņdarbs, kurā kā viesmākslinieks dzirdams arī amerikāņu reperis Nas. Dziesma ierakstīta 2008.gadā.

Dziesma ir pirmais vēstnesis no 5.decembrī gaidāmā albuma "Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures". Albumā iekļautas gan dziesmas, kas rakstītas brīdī, kad kulmināciju sasniedza Vainhausas narkotiku problēma, gan skaņdarbi, ko iedvesmoja viņas vētrainās attiecības ar bijušo vīru Bleku Fīlderu-Sivilu.

Foto: Publicitātes foto

Daļa peļņas no albuma pārdošanas tiks ziedota Eimijas Vainhausas fondam, ko nodibinājis viņas tēvs, lai sniegtu palīdzīgu roku jauniešiem ar dažādām problēmām.

Vainhausa mirusi no alkohola intoksikācijas

Tiesu medicīnas eksperti secinājuši, ka šā gada 23.jūlijā Vainhausa nomira no alkohola intoksikācijas, līdz ar to Londonas Sentpankrasa rajona miertiesa Vainhausas nāvi atzinusi par nelaimes gadījumu. Nāves brīdī dziedātājas organismā bija 416 miligrami alkohola uz 100 mililitriem asiņu, kas izrādījusies letāla deva. Par nāvējošu devu tiek uzskatīta alkohola koncentrācija 350 miligrami uz 100 mililitriem asiņu.

Pirms liktenīgās dienas viņa atturējās no alkohola trīs nedēļas, taču 23.jūlijā pamatīgi iedzērusi, kas izrādījies par daudz viņas organismam. Vainhausas tēvs Mičs miertiesā atzina, ka dziedātāja vairākkārt mēģinājusi atteikties no alkohola lietošanas, taču to darījusi bez mediķu uzraudzības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu