Milzis Niks Matvejevs bija piedzēries šova laikā (40)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Komponists, TV3 šova Milzis Niks Matvejevs atvainojas visiem skatītājiem, ka svētdien, 5. septembrī, šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" laikā bijis alkohola reibumā.

„Es atvainojos visiem TV3 šova skatītājiem! Svētdien visu dienu strādāju un biju tukšā dūšā, nebiju kārtīgi izgulējies un ēdis, tādēļ tā sanāca.

Negaidīju, ka visi to ievēros un ka prožektoru gaismā būs tāda iedarbība.

Alkoholu svētdien lietoju minimāli, ikdienā to nelietoju vispār,” publiski atvainojas komponists Niks Matvejevs.

Pagājušās nedēļas šovā  "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" komponists sev uzmanību pievērsa ar visai interesantu uzvedību, šova laikā parodējot operdziedātāja balsi un izdalot citādas dīvainas skaņas. Arī šova vadītājs Valters Krauze pamanīja Matvejeva dīvaino uzvedību un improvizējot centās novērst skatītāju uzmanību. Reklāmas pauzēs Matvejevs pārāk bieži bija devies aizkulisēs turpināt iemalkot brendiju. Tomēr šova komanda nespēja uz šo "atgadījumu" nereaģēt, tāpēc arī šova režisors Kārlis Anitens pienesa Matvejevam pat kafijas krūzi, lai Niks varētu saglabāt možumu.

Pēc tiešraides šova režisors Kārlis Anitens, izklaides portālam Mango skaidroja: "Šajā pasākumā mēs neviens neesam bērni un katram par sevi ir jāatbild pašam. Es esmu scenārists un režisors, bet nevaru atbildēt un izskriet visiem 40 - 50 cilvēkiem līdzi, kuri šajā pasākumā darbojas.

Un vai tad ir korekti rakāties pieaugušiem cilvēkiem pa somām? Mums jābūt gataviem uz visu, jo kādam šova tiešraidē var palikt slikti, kāds var noģībt. Viss var gadīties.

Ja jūs man prasītu manu personisko viedokli, ko par to domāju, es atbildētu tā: man tādos brīžos mazliet kļūst  bēdīgi, jo darbs ir darbs. Un šajā gadījumā visi, kuri sēž mājās pie TV ekrāniem, var darīt, ko vien vēlas, bet mēs esam darbā. Ne velti es vienmēr esmu uzskatījis, ka uz tām pudelēm un reklāmās raksta, ka tam nav diez ko laba ietekme."

Komentāri (40)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu