Yana Kay izdod jaunu albumu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamā Eirovīzijas censone Yana Kay šonedēļ izdod jaunu studijas albumu "Magnetic".

Mākslinieces preses relīzē rakstīts: "Albumā, kas veidots divās atšķirīgās versijās, saplūdis ideju daudzpusīgums un sava īpašā, neatkārtojamā autores formula. Albuma tapšanā piesaistītie ārzemju producenti savu darbu – realizēt ierakstu katrai no šīm divām versijām - paveica, pat pārsniedzot autores izvirzītās prasības. Pie vienas skaņas formulas strādāja komanda no Anglijas talantīgā producenta Fear Force vadībā, kurš plaši pazīstams ar saviem darbiem daudziem Anglijas progresīvās transa mūzikas projektiem.

Otra to pašu desmit dziesmu versija, kas ietilpst blakus diskā, veidota savādākā progresīvā stilā, un to paveicis jauns, daudzsološs producents, pazīstams kā Noiz... Bet te vēl nebeidzas šī albuma internacionālā šķautne. Lielāko daļu darbu sacerējusi pati Yana Kay, dalot autorību ar amerikāņu dzejnieku Thom McGair, kā arī piedaloties britu dziesmu tekstu autoram Rob Gregory."

Dziedātājai šis ilgi gaidītais albums ir ļoti svarīgs, jo tajā realizējušās sen iecerētas idejas. Pie katras dziesmas strādājuši daudz cilvēku.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu