Kino "Rīga" demonstrēs mākslas filmu vasaras izlasi (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 2.jūlija kinoteātris "Rīga" dosies vasaras atvaļinājumā, bet no 20.jūnija līdz 1.jūlijam tas demonstrēs mākslas filmu vasaras izlasi, proti, jaunākās repertuāra filmas tiks papildinātas ar sezonas labākajām filmām.

Kino "Rīga" mārketinga menedžere Olga Savina aģentūrai LETA pastāstīja, ka Lielajā zālē skatītājiem tiek piedāvāta spāņu režisora Kristiana Molina jutekliskā mākslas filma "Nimfomānes dienasgrāmata", kas kopš savas pirmizrādes šā gada 29.maijā ir kļuvusi par vienu no visskatītākajām šā gada filmām.

No 26.jūnija līdz 30.jūnijam plkst.16.30 demonstrēs režisora Sedrika Klapiša filmu "Parīze" ar franču kinozvaigznēm Romēnu Durī un Žiljetu Binošu galvenajās lomās.

Plkst.19 tiek piedāvāts baudīt bezrūpīgu Malagas vasaras kaisli kopā ar Antonio Banderasa romantiskās drāmas "Vasaras lietus" filmas varoņiem.

Mazajā zālē no 20.jūnija līdz 27.jūnijam plkst.16 skatāma izcilā franču fotogrāfa Jansa Artisa-Bertrāna dokumentālā filma "Zeme - mūsu mājas".

Plkst.18 tiek solīta spriedze asa sižeta trillerī "Eņģeļi un dēmoni", kas ir slavenā amerikāņu rakstnieka Dena Brauna romāna ekranizācija.

Plkst.20.30 būs iespējams novērtēt ievērojamāko beļģu kinematogrāfistu brāļu Žana Pjēra un Lika Dardēnu mākslas filmu "Lornas klusēšana".

No 28.jūnija līdz 1.jūlijam plkst.16 būs redzams Donavas krastu krāšņums slavenā ungāru režisora, vairāku starptautisku kino balvu laureāta Kornela Mundručo mākslas filmā "Delta", kas atzīta par vienu no izcilākajām 2008.gada Austrumeiropas filmām.

Plkst.18 skatāma Lorāna Kantē savdabīgā "jaunās Eiropas" portretu filma "Četrās sienās", bet plkst.20.30 - Sema Garbarska romantiskā traģikomēdija "Irina Palma" ar lielisko dziedātāju un aktrisi, "britu popa" ikonu Mariannu Feitfulu galvenajā lomā. Berlīnes starptautiskajā filmu festivālā filma pārliecinoši ieguva skatītāju mīlestību un kritiķu atzinību, kuri to slavēja par izcilu aktiermeistarības sniegumu.

23. un 24. jūnijā kinoteātrī ir Jāņu brīvdienas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu