"OKartes skatuvi" atstāj Elvis no grupas "nu un"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas vakarā LNT šova "OKartes skatuve" koncertā skatītāji lēma, ka beidzamajā vietā paliek grupa "nu un". Tā kā puiši lemšanu uzticēja žūrijas priekšsēdētājam Guntaram Račam, pēc mirkli ilgām pārdomām viņš paziņoja, ka šovs jāatstāj Elvim.

"Šoreiz izlemt bija grūts uzdevums. Tiešām dīvaini par tām divām beidzamajām grupām, jo visi centās un visiem ir iemesls, lai paliktu šovā," notikušo komentēja Račs. Viņam piekrita arī pārējie žūrijas dalībnieki - žurnālists Kārlis Streips un dziedātāja Linda Leen (atgādināsim, ka šovakar šova dalībnieki uzstājās ar dziesmām tieši no viņas repertuāra).

"Šovā esmu ieguvis visu - jaunus draugus, pieredzi un daudz ko citu. Un, protams, puišiem nākšu palīgā arī turpmāk," pēc rezultātu paziņošanas teica Elvis.

Piektajā vietā palika Košā - grupas "T-Band" beidzamā pārstāve; 4.vietā - grupa "Kā viens", 3.vietā - "4 vēji", 2.vietā - "Jātnieki" un 1.vietā - "Zvaigžņu zagļi". Tieši viņiem būs iespēja ierakstīt savu dziesmu "Radio SWH" studijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu