Maiklu Džeksonu iesūdz Ņūdžersijas koncertu organizatori (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda Ņūdžersijas izklaides industrijas kompānija iesūdzējusi popmūzikas zvaigzni Maiklu Džeksonu, pieprasot 40 miljonus ASV dolāru (aptuveni 20 miljonus latu) par līguma laušanu.

Trešdien Ņūdžersijā bāzētā kompānija "AllGood Entertainment Inc." iesniedza prasību Manhetenas federālajā tiesā, apgalvojot, ka, uzstājoties ar drīzumā gaidāmajiem koncertiem Londonā, Džeksons lauž līgumu, ko viņa menedžeris noslēdzis ar kompāniju pagājušā gada rudenī.

Kā aģentūra LETA ziņoja iepriekš, pagājušā gada novembrī Džeksona menedžeris Frenks Dileo noslēdzis līgumu ar kompāniju "AllGood Entertainment Inc." par dziedātāja uzstāšanos 2010.gadā kopā ar Džeksona brāļiem no grupas "The Jackson 5" un viņa māsu Dženetu Džeksoni. Viens no līguma punktiem liedz popmūzikas karalim uzstāties līdz Džeksonu ģimenes apvienošanās koncertam.

Kā vēsta tiesas dokumenti, Londonas koncertu organizētāji "AEG" zināja par Dileo un Džeksona iepriekš noslēgto līgumu, taču, "rēķinoties ar savu ietekmi un varu koncertu industrijā, piespieda un/vai pārliecināja Dileo un Džeksonu neņemt vērā noslēgto līgumu ar "AllGood Entertainment Inc." un tā vietā strādāt ar viņiem".

"Mēs bijām devuši Maiklam Džeksonam un "AEG" iespēju atrisināt šo jautājumu publiski vai privāti, taču līdz šim brīdim ne no viena, ne no otra neesam dzirdējuši nekādas ziņas," norādīja kompānijas pārstāvis Patriks Aloko.

Ar Džeksona pārstāvjiem pagaidām nav izdevies sazināties, bet kompānijas "AEG" pārstāvis attiecies sniegt komentārus par gaidāmo prāvu.

Kā norādīja "AllGood Entertainment Inc." advokāte Ira Meirovica, kompānija necenšas neļaut dziedātājam uzstāties Londonā. "Mēs tikai vēlamies panākt, lai mūsu klienti tiktu iesaistīti Londonas koncertu organizēšanā vai arī viņiem tiktu samaksāta kompensācija."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu