"Rock’n’Riga" Garāžas dueļu pusfināli! (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 29.maijā, uz R’N’R skatuves noslēdzās pēdējā cīņa, kurā savu vietu pusfinālā godam izcīnīja viena no turnīra favorītēm – grupa "Laime Pilnīga".

Lai arī cīņa noritēja trijos raundos, "Laime Pilnīga" izpelnījās grandiozākas ovācijas nekā viņu pretinieki "Age Of Stones". Jāpiebilst, ka abas grupas savstarpēji ir ļoti labi draugi un daudz kopā ir koncertējušas arī citur, tamdēļ kā vieni, tā otri priecājās par pretinieku uzstāšanos. Īpaši jāuzteic "Age Of Stones" sagatavotais hārdroka grāvējs "Deep Purple" balāde "Child In Time".

Šīs dziesmas dēļ daudzi valmieriešus "Age Of Stones" ieraudzīja citā gaismā. Tomēr ar to bija par maz, lai uzvarētu! Cīņu turpina Laime Pilnīga.

Jau šo piektdien, 5.jūnijā, notiks pirmā pusfināla cīņa un tiksies ļoti spēcīgas komandas – Wild pret Laime Pilnīga. Savukārt nākampiektdien, 12.jūnijā, otrajā pusfināla mačā spēkiem mērosies Barrel un Rebel Yell, kurus arī droši var dēvēt par turnīra favorītiem.

R’N’R joprojām turpina krāt balvu fondu dueļu uzvarētājam, un šībrīža uzkrājums jau ir 907 LVL. Fonda papildināšana noritēs līdz pat superfinālam 19.jūnijā!

Līdztekus grupu cīkstiņiem uz R’N’R skatuves turpina skanēt arī sestdienu lielkoncerti – šosestdien, 6.jūnijā, uz jandāliņu pa galdiem un palodzēm aicina pozitīvo huligānu sekstets Voiceks Voiska! Roks ar taurēm un pa īstam labākajās ska tradīcijās!

R’N’R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu