Kortnijas Lovas sievietes ideāls - Skārleta Johansone (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu dziedātāja un grupas "Nirvana" nelaiķa līdera Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova vēlas, lai viņas vīru kinofilmā "Heavier Than Heaven" atveido kanādiešu aktieris Raiens Goslings, bet viņu pašu - Skārleta Johansone.

"Heavier Than Heaven", kuras budžets ir 60 miljoni ASV dolāru (28,7 miljoni latu), tiks uzņemta pēc Čārlza Krosa sarakstītās Kobeina biogrāfijas.

"Klīda baumas, ka tiek apsvērts šo lomu piedāvāt Kirstenai Danstai, taču Kortnija patiesi apbrīno Skārletu un jau nosūtījusi viņai parakstīšanai kontraktu. Kortnija pat kopēja Skārletas gludos blondos matus, kad pagājušajā gadā ieradās Londonā uz pasākumu "Fashion Rocks"," pastāstīja kāda mūziķei tuvu stāvoša persona.

"Viņa vēlas, lai filmā viņus atveidotu vislabākie aktieri, - viņa visu laiku atradīsies uzņemšanas laukumā, dodot Skārletai un Raienam padomus, kā tas bija - kļūt par skandalozāko pāri mūzikas pasaulē kopš Sida (Višesa, "Sex Pistols" nelaiķa basģitārista) un Nensijas (Sida Višesa draudzenes) laikiem. Tas būs satriecoši," piebilda informācijas avots.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu