Rīga Tv24 jaunajā šovā sāksies cīņa par Talanta titulu un Runtuļa uzmanību (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas publicitātes foto

RīgaTV 24 oktobrī sāksies jauns talantu šovs «Rādi, ko vari»! Tā mērķis ir atrast un iepazīstināt Latviju ar talantīgiem cilvēkiem, kuriem ir vēlēšanās, bet nav iespējas nokļūt uz šovbiznesa skatuves. Talantus visa šova garumā kopā ar žūriju vērtēs pieredzējušais producents un režisors Viktors Runtulis un viņa «Cabaret» komanda, jo šovs jaunajiem talantiem būs iespēja cīnīties par vietu uz populārā «Cabaret» koncertuzveduma skatuves.

«Rādi, ko vari» būs Latvijā nebijusi iespēja katram, kurš ir gatavs īstenot savu sapni, parādīt sevi un savu talantu televīzijā, un saņemt profesionālas žūrijas vērtējumu, jo šovs notiks bez iepriekšējas talantu atlases, līdz ar to katrs, kurš uzdrošināsies, vismaz reizi nokļūs Tv prožektoru gaismā!

RīgaTv 24 programmu direktors Rūdolfs Ēķis saka: «Šī būs lieliska iespēja ikvienam, kuram ir talants, piemēram, dejot, dziedāt, žonglēt, stāstīt anekdotes, šo savu īpašo spēju parādīt plašam skatītāju lokam un, iespējams, uzstāties kopā ar jau ilgus gadus novērtētā šova «Cabaret» māksliniekiem. Tā varētu kļūt par pirmo lielo iespēju kādam īstam Latvijas talantam, tieši tāpēc mēs, RīgaTV 24 komanda, ar producenta Viktora Runtuļa atbalstu, piedāvāsim kādam nopelnīt iespēju būt uz lielās šovbiznesa skatuves.»

Dalību šovam jau pieteikuši dažādi talanti - dziedātāji, dejotāji, vingrotāji, instrumentālisti, deju un mūzikas grupas. Līdz šova sākumam palicis tikai nedaudz, tāpēc katram, kurš jūt drosmi, vēl ir iespēja pieteikties cīņai par titulu «Latvijas Talants 2014» un vietu uz «Cabaret» skatuves:

Piesakies šeit

Izklaidējošais piektdienas vakara šovs «Rādi, ko vari» sāksies jau 17.oktobrī pulksten 22 un turpināsies ik piektdienas vakaru 10 nedēļu garumā! Tas būs vērojams gan RīgaTv 24 tiešraidē, gan klātienē Rīgā, Blaumaņa ielā 32 RīgaTv 24 studijā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu