2016. gada pirmā nedēļa UKTop40 Bībera un Adeles zīmē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lielbritānijas albumu topā jau sesto nedēļu pēc kārtas albumu konkurencē britu dziedātājas Adeles dižpārdoklis «25», ziņo «nme.com». Tikmēr singlu topa 1. vietā atgriezies Džastins Bībers ar «Love Yourself» (Def Jam/Universal).

Adeles albuma pārsvars pār otro vietu vairs nav tik iespaidīgs - tikai 6000 vienību, svētdien ziņo «Official Charts Company».

2. vietā nemainīgi rokenrola karalis Elviss Preslijs (Elvis Presley) ar albumu «If I Can Dream» (Sony CG), kas ieskaņots kopā ar Karalisko simfonisko orķestri.

Bībera «Purpose» saglabā 3. vietu, Džese Glina ar savu debijas plati numur 4, bet top5 noslēdz puišu grupas «One Direction» jaunākais albums «Made In The AM» (Syco Music/Sony).

Singlu topā trīs no pirmajām piecām vietām ir kanādiešu zvaigznes Bībera kontā. Minētais «Love Yourself» ir numur 1, «Sorry» un «What Do You Mean» attiecīgi 2. un 4. vietā.

Adeles «Hello» numur 3, bet Grace un G-Eazy soula balāde «You Don't Own Me» (RCA/Sony) numur 4.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu